Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Στέφανος Φαναρίτης:Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ διαιτησίας

Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κύριο Καρυοφύλλη. Ο άνθρωπος δίδαξε πως παίζεται το ποδόσφαιρο η πως πρέπει να παίζεται. Απόλυτος άρχοντας στον αγώνα, έπαιξε υποδειγματικά το πλεονέκτημα, άφησε τις φάσεις να εξελισονται, δεν διεκοπτε με ανούσια σφυρίγματα τον αγώνα, ηταν άριστος στον πειθαρχικό έλεγχο, είχε την ευθύνη όλων των φάσεων αφου βρισκόταν μέσα σε όλο το παιχνίδι σε ακτίνα δύο μέτρων. Ένας απο τους κορυφαίους διιατητες. 
Μπράβο κυριε Καρυοφύλλη κατά την γνωμη μας έτσι ορίζεται ένας πολυ καλός και ελπιδοφορος διαιτητής.εύχομαι να πας μπροστά και να βοηθάς με τις καλές σου διιατησίες το ποδόσφαιρο γιατί χρειαζόμαστε κάποιους σαν εσένα. Παράλληλα είχαμε δύο αριστους βοηθούς που ηταν αρωγοί στο έργο του Διιατητή, τους κυρίους Ανδρονικιδη και Τζιλιρη. 
Συγχαρητήρια και σε σάς. Μπράβο και στον σύνδεσμο για τους αριστους ορισμούς που μας προδιαθετουν θετικά και γυρνάνε τον κόσμο στο γήπεδο. Διαιτητής που πρωταγωνιστεί χωρίς να προβάλλει το εγω του και είναι διακριτικός και ουσιαστικός παράλληλα είναι πραγματικός διιατητής. 
Ευχαριστούμε κύριοι να είστε καλα και πάντα να έχουμε τέτοιες διιατησίες.
 https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad