Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ίση αντιμετώπιση ζητάει με ανακοίνωση του ο Ίκαρος Καλλιθέας


Ίση αντιμετώπιση ζητάει με ανακοίνωση του ο Ίκαρος Καλλιθέας


Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, δέχτηκε έναν πολυετή πολιτικό διωγμό από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η οποία τον οδήγησε στην μετανάστευση, στην εκδίωξη, στην εντελώς ανισότιμη κατανομή των ωραρίων.
Με παρουσία τεσσάρων συνεχών ετών της αντρικής ομάδας στην Α1, καταλαμβάνοντας μέχρι και την 7η θέση , με εφηβικό και παιδικό, συνεχώς Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα να εκλιπαρεί την επιστροφή του στην Καλλιθέα αλλά και ωράρια της αντρικής ομάδας, του εφηβικού και παιδικού του τμήματος
Πουθενά στην Ελλάδα όλων των εποχών, δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο μόνο στην Καλλιθέα. Μόνο στην Καλλιθέα του Προέδρου, Κου Γιώργου Μαργωμένου. Τολμήσαμε και ήρθαμε σε ανοιχτή ρήξη . Τα παραπάνω μας ανάγκασαν ακόμα και στην προσφυγή μας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
Σήμερα με την ελπίδα της εκλογής της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου, Δημήτρη Κάρναβου, περιμένουμε άμεση αλλαγή πλεύσης, απαιτούμε Ισονομία και Αξιοκρατία από τον Αθλητικό Οργανισμό και επιτέλους αναγνώριση από τον Δήμο, των συνεχών βραβεύσεων για το Ήθος μας, για το Πολιτιστικό μας έργο και την 7η Θέση στην Α1, την μεγαλύτερη επιτυχία στην Ιστορία του Ομαδικού Αθλητισμού στην Καλλιθέα όλων των εποχών.

- See more at: http://www.basketnet.gr/greece/greece-bg/p/65952/apaitoume-isonomia#sthash.NxSzycJc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad