Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Kύπελλο Ερασιτεχνών:Εθνικός – Αιολικός 3-4

Με πρωταγωνιστή τον Μιχαλάκη οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου
Σε ένα ματς που ήταν «γεμάτο» με γκολ, πέναλτι, αποβολή αλλά κι ένταση την ανάπαυλα, ο Αιολικός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3 επί του Εθνικού και να προκριθεί στον επόμενη γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 1’ άνοιξαν το σκορ με τον Σαμπάνη να ευστοχεί με πλασέ από κοντά, ενώ στο 28’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με δυνατό σουτ του Σεραφίγκου. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 30’ όταν ο Σκαφτούρος σημάδεψε το δοκάρι του Γόμου, με το 0-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Όμως η ένταση δεν έλειψε στην ανάπαυλα όταν ο προπονητής του Αιολικού, Κομνηνός, κινήθηκε προς το μέρος του διαιτητή προκειμένου αν του πει κάτι, με τον επιθετικό του Εθνικού, Σκαφτούρο να του μιλάει σε έντονο ύφος, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε.
Στην επανάληψη, στο 48’ ο Μιχαλάκης με δυνατό σουτ έκανε το 0-3, αλλά 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Παυλάκη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Μιχαλάκη και πάλι να «χτυπάει» στο 60’, δίνοντας πλέον σαφές προβάδισμα στη ομάδα του. Όμως το φινάλε λίγο έλειψε να προκαλέσει… συγκινήσεις, καθώς στο 83’ ο Σούφλας με πέναλτι έκανε το 4-2 και ο Διονυσάτος αποβλήθηκε αφήνοντας τον Αιολικό με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λύγκου στο 88’, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 90’ όταν ύστερα από γέμισμα στην περιοχή του Γόμου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με το πορτιέρο των φιλοξενούμενων να διώχνει με δυσκολία.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος, Μαριόλης (46' Σταφσουλάι), Σύρος (53' Γκορόγιας), Γερόλυμος, Σαμιώτης, Μανουλίδης, Παυλάκης, Λύγκος, Σκαφτούρος (68' Παυλόπουλος)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Μπαράκης, Καπταγιάννης, Γκιάτα, Καδής, Διονυσάτος, Μιχαλάκης (70' Μαλακός), Σαμπάνης (81' Τρύφων), Λαλάς (74' Συβρής), Σεραφίγκος.


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad