Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ψυρόπουλος: Θα πρέπει να ενισχυθούμε...


Οι δηλώσεις των προπονητών

Κώστας Ψυρρόπουλος (τεχνικός Φωστήρα): «Σπουδαία νίκη. Παρά την περίοδο των εορτών που υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα χαλάρωσης και παρά τις σημαντικές απουσίες μας, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά στις απαιτήσεις του αγώνα. Καλύψαμε τα κενά με παίκτες του ρόστερ μας και αποδείξαμε ότι έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε αυτό. Είχαμε την υπεροχή και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη ρίσκαραν τα Χανιά, κάτι που περιμέναμε, αλλά αν εξαιρεθεί ένα σουτ, δεν κινδυνεύσαμε. Τώρα πρέπει να ανασυνταχτούμε. Μέσα στο μήνα έχουμε να δώσουμε έξι αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των ματς του Κυπέλλου. Χρειάζονται κινήσεις από τη διοίκηση, ώστε να ανταποκριθούμε στο βαρύ πρόγραμμα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Άλλωστε, το έχουμε αποδείξει ήδη σε διπλή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο».

Μουράτ Σεροπιάν (τεχνικός ΑΟΧ): «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν τακτικά στην μεγάλη δυσκολία του αγώνα. Ελάχιστες φορές κινδυνεύσαμε και χάσαμε από μια στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ρισκάραμε και αν είχαμε καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Θα ενισχυθούμε μεταγραφικά και θα πετύχουμε το στόχο μας».



http://www.mikriliga.com

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad