Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Εθνική Παμπαίδων Αναχώρηση για το τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί 8-10/7 στην Μελίγια.

Η Εθνική Παμπαίδων ετοιμάζεται για το Τουρνουά Φιλίας με το τζάμπολ  να γίνεται στις 8 Ιουλίου στη Μελίγια (8-10/7).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Αστεριάδης, τόνισε: «Είναι μια ηλικία προθάλαμος για τις Εθνικές Ομάδες. Τα παιδιά παίρνουν μια πρώτη γεύση από το τι σημαίνει προετοιμασία, πως είναι να παίζεις σε διεθνείς αγώνες και είναι μια καλή προετοιμασία για τη συνέχεια, για τις επόμενες χρονιές στην Εθνική Παίδων, Εφήβων κλπ. Δεν είναι εύκολο για τα παιδιά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία με προετοιμασία αρκετών ημερών, κάποια φιλικά. Η ομάδα αυτή είναι η εξέλιξη της παρακολούθησης του αναπτυξιακού προγράμματος στη διάρκεια όλη της χρονιάς, καταλήγοντας στους 12 που θα στελεχώσουν την Εθνική Παμπαίδων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποια από αυτά τα παιδιά δεν θα έχουν την ευκαιρία τους αργότερα ή σε μια άλλη «μικρή» Εθνική αργότερα, ενώ υπάρχουν και απουσίες εξαιτίας τραυματισμών. Άλλωστε έχουμε κι ένα δεύτερο διεθνές τουρνουά που θα γίνει στον Κολινδρό (22-26/8), στο οποίο θα πάρουν μέρος κι άλλοι αθλητές. Και σε αυτή την ομάδα, όπως γίνεται συνήθως, υπάρχουν αθλητές που υπόσχονται πράγματα για τη συνέχεια και ελπίζουμε να επιβεβαιώσουν πάνω από όλα τις δικές τους προσδοκίες, να προχωρήσουν και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες τα επόμενα χρόνια».
Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι: Αριστοτέλης Σωτηρίου, Φώτης Γεωργαλάς, Κώστας Καδράς, Ιωάννης Σιδηροηλίας,Τηλέμαχος Βησσαρίου, Κώστας Βλάσιος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Σταυρακούκας, Γιάννης Μπαλαμώτης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Χρυσοβαλάντης Κουρτίδης, Γιώργος Κωστίκας. Προπονητής είναι ο Θοδωρής Αστεριάδης και βοηθοί ο Γιώργος Δήμος και ο Χρύσανδρος Κολοκυθάς.
Το πρόγραμμα
8 Ιουλίου
11.00 Ισπανία-Ελλάδα
21.30 Ιταλία-Γαλλία
9 Ιουλίου
13.00 Γαλλία-Ελλάδα
21.30 Ισπανία-Ιταλία
10 Ιουλίου
13.00 Ιταλία-Ελλάδα
21.30 Ισπανία-Γαλλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad