Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Γ.Σ. Κρόνου Αγίου Δημητρίου.


Μεγάλη επιτυχία είχε ο ετήσιος χορός του Γ.Σ. Κρόνου στον χώρο των εγκαταστάσεων του γηπέδου, με τους φίλους του συλλόγου να διασκεδάζουν με νησιώτικους ήχους των καλλιτεχνών: Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Μιχάλη Κονιτόπουλο και Ιωάννα Λεγάκη.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Χαράλαμπος Τζιμινίδης
«Κυρία Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου, κύριε Πρόεδρε του ΟΠΑΠ κύριοι επίσημοι καλεσμένοι, αγαπητοί χορηγοί, γονείς και αθλητές θέλω πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Διοίκησης για τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας.
Ο Κρόνος είναι ένας αθλητικός σύλλογος που μέσα από αυτόν ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προβάλετε σε όλη την Ελλάδα.
Ενθαρρύνει τα παιδιά να αποκτήσουν χαρακτηριστικά και αξίες όπως πειθαρχία, υπομονή, σεβασμό, εργατικότητα και αυτοπεποίθηση με στόχο να συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στη θετική εικόνα που έχει το παιδί για τον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Ο Κρόνος επίσης είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα μπασκετικός ερασιτεχνικός σύλλογος με ομάδες στην Α1 Γυναικών και Β’ Εθνική Ανδρών αλλά και με παρουσία στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων
Ζητούμε την συμπαράσταση και την βοήθεια σας και θα σας την επιστρέψουμε με το χαμόγελο της προόδου των παιδιών σας.
Ο Σύλλογός μας για άλλη μια χρονιά στα πλαίσια αναζήτησης οικονομικής ενίσχυσής του φέρνει μια ομάδα λαϊκών καλλιτεχνών όπως τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και κλείνω με ένα στίχο από τραγούδι «Το Ταξίδι» του Νίκου Παπακώστα με ερμηνευτή το προσκεκλημένο καλλιτέχνη μας.
….Πιάσε την πέτρα και στύφ’ την ξανά,
χτίσε στην άμμο παλάτια και πάλι,
την πλώρη γύρνα ξανά στο βοριά.
Κανείς δεν ξέρει το ταξίδι αυτό πού τελειώνει.
Και καλώ τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο να ανοίξει την εκδήλωση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad