Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Mε αξιόλογες μεταγραφές κλείνει την φετινή του χρονιά ο ΑΕ Μοσχάτου...Απέκτησε τον Μαχαίρα,Πλούση,Μπαμπούνη,Ανδρέου.



Σημαντική ενίσχυση πετυχαίνει με τις τέσσερις τελευταίες της μεταγραφές η 
ΑΕ Μοσχάτου και πλέον δυναμώνει  το ρόστερ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσει να έχει καλή   παρουσία και σε αυτό το πρωτάθλημα που θα αρχίσει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Απέκτησε τους:


Τον  πολύπειρο  38χρονο  τερματοφύλακα  Mαχαίρα Σπύρο απο  τον ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου πέρυσι συνέβαλε  στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου του (έδωσε μπαραζ ανόδου για την ΄Γ Εθνική).
Επίσης ο Μαχαίρας θα ασκήσει και τα καθήκοντα του προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα του Μοσχάτου. Ο Σπύρος Μαχαίρας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  με το Χαϊδάρι αλλά και με ΠΑΟ Ρούφ, Ναυπακτιακό Αστέρα και Ηλυσιακό.

Στο blog μας επειδή οι ανθρωποι που ασχολούνται είναι ειδικοί και με το αντικείμενο του αθλητισμού-πρωταθλητισμού  θα τολμήσουμε και θα πούμε ότι ο Πλούσης διαθέτει εξαιρετικά προσόντα που  πολύ γρήγορα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. 

Τον αξιόλογο και έμπειρο 26χρονο επιθετικό χάφ Δομήνικο Πλουσής απο τον Ατσαλένιο.
Ο Δομήνικος Πλουσής  στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ρουβά , Ατσαλένιο και Χερσόνησο.

Τον  22χρονο Παριανό  Άγγελο Μπαμπούνη  που αγωνίστηκε  ως αριστερό χαφ,  με τον Αήττητο Σπάτων στην Δ’ Εθνική, έχοντας μια γεμάτη χρονιά και 7 γκολ, και  ένα επαγγελματικό συμβόλαιο στον «Φονέα των γιγάντων».
Ο Άγγελος Μπαμπούνης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του Καριέρα από τον 
ΑΟ Πάρου, την περίοδο 2009-2010 ο Άγγελος μεταγράφηκε στην ομάδα του Παλληνιακού και από εκεί στον Αήττητο Σπατών, στον Φωστήρα και τον Αθηναικό.



Απέκτησε και τον 18 χρονο χαφ  Ανδρέου Ιωάννη.

Πληροφορίες μας  λένε ότι η ομάδα μας βολιδοσκοπεί  ακόμη ένα έμπειρο και πολύ καλό σεντερ--φορ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad