Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Nίκη με 3-1 πέτυχε η ΑΕ Μοσχάτου επι του Αγιαξ Ταύρου στον φιλικό αγώνα που διεξήχθει στο γήπεδο του Μοσχάτου


Πολύ γρήγορα κατάφερε η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου να προηγηθεί στο σκορ της ομάδας του Αγιαξ Ταύρου που φέτος θα αγωνίζεται στην ΄Β ΕΠΣΑ (Στο 5' προηγήθηκε με τον Σπηλιωτάκη και στο 12' διπλασίασε το σκορ σε 2-0 με τον Δουλικέρη) 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μοσχάτου έπαιξε με διαφορετική εντεκάδα ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν χρόνο συμμετοχής στο 57' ο Τσούκης έκανε το σκορ 3-0 και μείωσε ο μικρός δεκαεξάχρονος Αρβανιτάκης στο 61' σε 3-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ της σημερινής αναμέτρησης.
Το Μοσχάτο μας αρχίζει να δείχνει καλύτερη συνοχή και με  επόμενους  φιλικούς αγώνες  σίγουρα θα έρθει και καλύτερη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας μας.  


Ο   μικρός δεκαεξάχρονος παίκτης του Αγιαξ Ταύρου ( Αρβανιτάκης) που με την σημερινή καλή του απόδοση η  ομάδα του μείωσε στο σκόρ σε 3-1 και έδειξε ότι με μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον θα πετύχει πολύ καλυτερα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad