Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου οι εκλογές στην ΕΠΣΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
√ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στη συνεδρίαση του της 22.5.013 αποφάσισε την σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (εκλογοαπολογιστικής) των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ τη Δευτέρα 17.6.2013 και ώρα 18.30 στην αίθουσα των γραφείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. (Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου - Νέο Φάληρο, με κύρια θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 2012-2013.
2. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 1.1.2012 μέχρι 31.12.2012(έτους 2012).
3. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του Προϋπολογισμού της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 1.1.2014 μέχρι 31.12.2014. (έτους 2014)
4. Απόφαση σε προτάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και των σωματείων μελών αυτής.(εάν υπάρχουν)
5. Εκλογή δυο (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής και εφόσον δεν οριστεί δικαστής ως δικαστικός αντιπρόσωπος -Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογή τριών (3) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή ένδεκα (11) τακτικών μελών και πέντε (5) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.
7. Αρχαιρεσίες για την εκλογή πέντε (5) τακτικών μελών και δυο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, τετραετούς θητείας, με μυστική ψηφοφορία.
Η πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης καθώς και η διευκρινιστική εγκύκλιος που αφορά τις διαδικασίες της Συνέλευσης, τους αντιπροσώπους των σωματείων, τις υποψηφιότητες για την εκλογή των οργάνων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.α. απεστάλησαν ήδη ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε όλα τα σωματεία μέλη στην ταχυδρομική τους διεύθυνση.
Τα ανωτέρω σχετικά έγγραφα είναι επίσης στο φάκελο αλληλογραφίας των σωματείων.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της για την παραλαβή των ανωτέρω εγγράφων της Γενικής Συνέλευσης και από τη Γραμματεία της.
√ Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της θα ζητηθεί από το Πρωτοδικείο ο ορισμός και παρουσία δικαστή, ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των αρχαιρεσιών της.
√ Τα σωματεία μπορούν να παραλάβουν από τη γραμματεία της Ένωσης από τη Δευτέρα 27.5.2013 και το σχέδιο – υπόδειγμα σχετικά με την υπόδειξη υποψηφιοτήτων, όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο που απεστάλη στα σωματεία της και στις διατάξεις του άρθρου 30 του Καταστατικού της, το οποίο είναι αναρτημένο στο site της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ: www.epspeiraia.com.

 http://sports5.gr/

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad