Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

''Φονέας'' ο Παναγιώτης Τσιφλίδης

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πολύπειρος επιθετικός, γνωστός στον Πειραιά και απο το πέρασμα του στην ΑΕ Μοσχάτου, Παναγιώτης Τσιφλίδης (αριστερά στην φώτο).

Ο 29χρονος επιθετικός, συμφώνησε με τον ιστορικό Φωστήρα, που θέλει να κάνει μια νέα αρχή μετά την πτώση του στο τοπικό της Αθήνας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, και έχει στόχο τι άλλο απο την γρήγορη επάνοδο του.

Ο Τσιφλίδης αγωνίστηκε την διετία 2015-17 στην ΑΕ Μοσχάτου, όπου πέτυχε 23 τέρματα σε 57 εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ πέρυσι ήταν ένας απο τους βασικούς συντελεστές του επίσης ιστορικού ΠΑΣ Κορίνθου, που ανέβηκε στην Γ' Εθνική μετά απο τέσσερα χρόνια, με 18 γκολ.

Επίσης, ο έμπειρος φορ έχει περάσει απο σημαντικές ομάδες, όπως οι Πιερικός, Φωκικός, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ρόδος, Δόξα Κρανούλας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, ΑΟ Πέυκης και Ζακυνθιακός, ενώ είναι προιόν ακαδημιών του Παναθηναικού.


https://www.sportactive.gr/?m=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad