Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ανανέωση και πολλές εξελίξεις στο καλοκαιρινό ΔΣ του Λέοντα Μοσχάτου

Ανανέωση και πολλές εξελίξεις στο καλοκαιρινό ΔΣ του Λέοντα Μοσχάτου, που έγινε την Δευτέρα.

Οι γυναίκες μονοπωλούν πλέον τις ηγετικές θέσεις του σωματείου μας.

Την θέση της Γενικής Γραμματέως ανέλαβε η κ. Αμαράντου Φιλιώ, με τον κ. Λουκή Ελευθέριο να μπαίνει στην θέση του αναπληρωτή, έτοιμος να μας βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία του.

Την θέση της Εφόρου Μπάσκετ ανέλαβε η μέχρι πρότινος αναπληρωματική κ. Θοδόση Ελένη, με τον κ. Λαγουδέρη Ελευθέριο να παραμένει μόνο στη θέση αναπληρωματικού εφόρου.

Έφοροι τμημάτων ορίστηκαν οι :

Λουκή Μαρίνα - Δημήτρης Μαζάρωφ για το ανδρικό.
Μαραβέλλια Σοφία - Παππάς Σάκης για το παιδικό.
Αμαράντου Φιλιώ - Θοδόση Ελένη για τις ακαδημίες.

Προπονητές της ομάδας μας παραμένουν και την νέα χρονιά οι κ. Πούγγουρας Ντίνος για το ανδρικό και παιδικό τμήμα και ο κ. Βουτσελάς Βαγγέλης για τα τμήματα των ακαδημιών.

Οι προπονήσεις του ανδρικού και παιδικού θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου ενώ οι ακαδημίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη. Η συνδρομή μας θα παραμείνει όπως και πέρισυ στα 15 ευρώ, έτσι ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, το μπάσκετ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στο email μας info@asleon.org, είτε στα τηλέφωνα 210 9416494 και 6972736817.

Σας περιμένουμε στα γήπεδα! :)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad