Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Για το απόλυτο στον Ταύρο»




Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο (Κυριακή) ο ΑΠΟ Φωστήρ, ο οποίος υποδέχεται στις 15.00 στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» τον ΑΟ Γλυφάδας. Η ιστορική ομάδα του Ταύρου χρειάζεται τη νίκη ώστε να παραμείνει εντός των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Football League. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναφέρθηκε μέσω δηλώσεων που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Θύμιος Γεωργούλης ο οποίος τόνισε: « Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η ψυχολογία του αντιπάλου έχει ανέβει μετά τη τελευταία νίκη που σημείωσε. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να έχουμε το απόλυτο στον Ταύρο, αρχής γινομένης από τον αγώνα της Κυριακής».

Χωρίς Κούτρο-Τασουλή με ΑΟ Γλυφάδας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του ΑΠΟ Φωστήρ αναφορικά με τον αγώνα που δίνει αύριο (Κυριακή) η ιστορική ομάδα με τον ΑΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Football League 2. Ο Θύμιος Γεωργούλης δεν υπολογίζει στους Γιάννη Κούτρο και Χρήστο Τασουλή, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Η αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι η εξής: Βαβάτσικος, Βλάχος, Μπράχο, Δωροβίνης, Κάμπας, Κόπελας, Καλλέργης, Μένιος, Μπότος, Μπούμπας, Μπιλίτσης, Μπούκουρης, Πάλλας, Παραράς, Πεταυράκης, Στάμος, Τσαγκαράκης, Τσούκης, Τσώνης, Κετσετζόγλου.

http://www.infootball.gr/site/article.php?aid=24284

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad