Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ, αποβολές και νίκη στο 90’ για το Φωστήρα

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο του Ταύρου παρουσία περίπου 400 φιλάθλων, με τον Φωστήρα να κερδίζει στις καθυστερήσεις με 2-1 τον Αο Γλυφάδας.
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5' πανηγύρισαν το 1-0 με δυνατό σουτ του Στάμου με το ρ'ωτο ημίχρονο να κυλάει σχετικά ομαλά, βάση αυτών που ακολούθησαν.
Με Στο 47' ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας άουτ από πολύ καλή θέση και δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε η επόμενη κομβική στιγμή της σύγκρουσης. Μαρκάρισμα του Πάλλα στον Κολοτούρο και ο διαιτητής Χρυσός (Χανίων) υπέδειξε πέναλτι και αποβολή στον αμυνόμενο. Στο 51' ο Σκάρος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι και στη συνέχεια το ματς έχασε το ρυθμό του, γιατί έγινε από υπερβολικά σκληρό. Στο 62’ έπεσε και ο Βαβάτσικος από μαρκάρισμα του Λημνιού, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση του και στο 90+1' ο Βαβάτσικος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Δωροβίνης εκτέλεσε άψογα πάνω από το τείχος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 2-1. Την ώρα των πανηγυρισμών ο Βλάχος βρέθηκε χτυπημένος στο έδαφος μετά από σύγκρουσή του με παίκτες της Γλυφάδας. Τα νεύρα ήταν οξυμένα και στην επέκτασή τους το γήπεδο γέμισε από μικρές ομάδες παικτών που είχαν αψιμαχίες έως και συμπλοκές με τους αντιπάλους. Η σύρραξη λίγο έλειψε να γενικευθεί και ο διαιτητής διέκοψε το ματς. Επανήλθε περίπου 10 λεπτά αργότερα και αμέσως απέβαλε τους Τσούκη και Κολοτούρο!

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης): Μπότος, Μπιλίτσης (71' Τσούκης), Πεταυράκης, Τσώνης, Μπούμπας, Παραράς, Βαβάτσικος (90+7' Τσαγκαράκης), Κάμπας, Δωροβίνης, Στάμος (75' Βλάχος), Πάλλας.

ΑΟ Γλυφάδας (Νίκος Παντέλης): Χώνος, Φουντουκίδης, Βιδάλης (54' Χατζησαϊας), Μακαρονάς, Κολοτούρος, Καζάντζης (45+1' λ.τ Κόντη), Τσιρογιάννης, Μουστογιάννης, Σκάρος, Νικόλτσης (82' Καϊμακαμούδης), Λημνιός.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/296976-Gkol-apoboles-kai-nikh-sto-90-gia-to-Fwsthra 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad