Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Αθλητική Ενωση Μοσχάτου- ΑΕ Αιγινας 3-1

Ένα κρίσιμης σημασίας παιχνίδι έδωσε σήμερα το μεσημέρι η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου στο δημοτικό στάδιο της πόλη μας με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα της ΑΕ Αίγινας.
Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος παρά το κρύο που έκανε.
Η ομάδα μας αποζημίωσε όμως τους φιλάθλους της με τα τρία ωραία γκολ που σημείωσε και που έφταναν με το παραπάνω  να πάρει  τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που χρειάζονταν απαραίτητα για το κυνήγι του τίτλου  για  τον πρώτο όμιλο της Α' Πειραιώς.
Τα παιδιά του Μοσχάτου μπήκαν αρκετά μουδιασμένα στον αγώνα με αρκετό άγχος, με αποτέλεσμα να μην μπορούσαν  να παίξουν το καλό ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε όλοι που μπορούν να παίξουν.Για εμάς αυτό ήταν  φυσιολογικό να βαρύνουν τα πόδια τους  τα πρώτα λεπτά γιατί όταν η ομάδα πρέπει να κερδίσει ιδιαίτερα έπειτα από  την δήλωση των παικτών ότι   ...θα συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο και υποσχόμαστε ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα δώσουμε από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, τη χαρά της νίκης τόσο στους φιλάθλους όσο και στους διοικούντες που πιστεύουν στις δυνατότητες μας».Το ψυχολογικό βάρος είναι αυτό που τις περισσότερες φορές δυσκολεύει τα πράγματα.
Το ευτυχές ήταν ότι μετά το 25' λεπτό η ομάδα αντεπεξήλθε και άρχισε να δημιουργεί φάσεις για γκολ.Φυσικά στάθηκε αρκετά τυχερή στο 12' λεπτό που η αντίπαλος ομάδα έχασε ευκαιρία να σκοράρει.
Στο 26' λεπτό  σε σουτ του Στούπη έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Ανδρουλιδάκης απέτυχε από κοντά να κάνει το 1-0.
Στο 43' λεπτό από πλάγια μπαλιά  μπήκε μόνος στην περιοχή της ΑΕ Αίγινας ο   Ανδρουλιδάκης και συνέχισε και αμαρκάριστος μπόρεσε να βάλει το πρώτο γκολ για το Μοσχάτο και να αποβάλλει το άγχος από την ομάδα και στην συνέχεια να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο από τους παίκτες μας.
Το ημίχρονο τελείωσε με 1-0 υπέρ του Μοσχάτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κυριάρχησε και μόλις στα πρώτα λεπτά(50')  κέρδισε πέναλτι  όπου ο Κοντοπάνος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 67' λεπτό ο Ντάφλας από μακρινό σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να κάνει το 2-0
Όμως σε μία αντεπίθεση της Αίγινας οι αντίπαλοι μπόρεσαν και σκόραραν στο 74' λεπτό  και έκαναν το 2-1.
Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε και πολύ γρήγορα ξανασκόραρε στο 77' λεπτό με τον Κοντοπάνο  κάνοντας το 3-1.
Μεγάλη ευκαιρία για το 4-1 έχασε ό Στούπης στο 87' λεπτό μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

ΠΟΛΥ  ΚΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Σημασία έχει για την ομάδα ότι ύστερα από τα σημερινά αποτελέσματα του πρώτου ομίλου της Α' Πειραιώς το  Μοσχάτο είναι σε απόσταση αναπνοής(1 βαθμό) από τον Αετό Κορυδαλλού και θα πρέπει από εδώ και πέρα να δοθούν περισσότερο σημασία στις λεπτομέρειες ώστε  με την λήξη του πρωταθλήματος να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
  
Δείτε αποτελέσματα που πήραμε από το  http://sports5.gr

 Ελλάς Ποντίων - Ίκαρος Καλλιθέας 2-1
 Μαύρος Αετός – Οδηγήτρια 2-3
 Ελλάς Ποντίων - Ίκαρος Καλλιθέας 2-1
Δείτε και την βαθμολογία στην κορυφή του ομίλου μας

Βαθμολογία στην κορυφή 
Αετός Κορυδαλλού    27
ΑΕ Μοσχάτου            26
Οδηγήτρια                 23
Ίκαρος Καλλιθέας    22
 
 Εμείς από εδώ στο blog με την σχετική εμπειρία που διαθέτουμε στα αθλητικά θέματα θα τολμήσουμε και θα πούμε για την ομάδα του Μοσχάτου μας ότι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο τις εμφανίσεις της στους  εκτός έδρας αγώνες και εάν καταφέρει να έχει τις λιγότερες απώλειες στο τέλος θα είναι και η κερδισμένη.

 ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad