Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αγιαξ Ταύρου-Πεύκη 0-3

Το σοβαρό τους πρόσωπο παρουσίασαν στο ματς με τον Αγιαξ Ταύρου οι ποδοσφαιριστές της Πεύκης, που επικράτησαν άνετα με 3-0. Στο 25' ο Παπαγιώργης έκανε το 2-0 και λίγο αργότερα (30') οι ερυθρόλευκοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη. 
Κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν για τον Αίαντα! Στο 60' ο Ιορδανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Τριανταφυλλίδη να έχει δοκάρι στο τέλος του αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70' ο Σεμερτζίδης. Διαιτητής ήταν ο Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Κώστας Διάλας): Θανόπουλος, Πέττας (75' Καζιάνης, Μιχαηλίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδάκης, Ηλιάκης (75' Βενάρδος), Κατίδης, Μαυροδυδής (46' Σωτηρόπουλος), Καρανδρος, Θεοφάνους, Χαλίλι


ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Τσκιράκης, Χριστόπουλος, Παπαγιώτης, Τερχής, Καραμπέτσος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Θανασάι (70' Μπαλής), Λιοσάτος (65' Κωστάκης), Κακλαμάνος (68' Σεμερτζίδης).


http://www.periferiako.com/index.htm

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad