Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Mε "πεντάρα" και σήμερα η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου. Επιβλήθηκε με 1-5 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο εκτός έδρας αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Χαραυγής για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ΕΠΣΠειραιά.Δείτε αποτελέσματα.Βαθμολογία στην κορυφή.



Αθλητική Ένωση Μοσχάτου σήμερα στο γήπεδο της Χαραυγής νίκησε με 5-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της ΕΠΣΠειραιά και δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές,δηλαδή να βάζει πολλά γκολ.

Στην  ομάδα μας είναι φανερό ότι διακατέχεται από θετική ψυχολογία ιδιαίτερα μετά την νίκη- πρόκριση επί του Ατρόμητου Πειραιά που την έφερε στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά.Σήμερα λοιπόν το έδειξε και πάλι με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο. 

Σίγουρα θα ξανά τονίσουμε ότι το Μοσχάτο έχει βρει το δικό του ρυθμό που  καταφέρνει να παίζει  καλό και ιδιαίτερο ποδόσφαιρο για την κατηγορία που αγωνίζεται και φυσικά του αξίζει κάτι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εκείνο που πρέπει φυσικά να προσέξει είναι ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα υπάρξουν σίγουρα ακόμη δύσκολα παιχνίδια για αυτό η διατήρηση της καλή της απόδοσης έχει μεγάλη σημασία.

Λένε ότι δύσκολο είναι η προσπάθεια που κάνεις να ανεβάσεις κάτι ψηλά αλλά ακόμη ποιο δυσκολότερο είναι  η προσπάθεια  να το διατηρήσεις. 

Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι στην ομάδα είναι  να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερο στους στόχους που έχουν βάλλει και να μην χαλαρώσουν για όποιο δήποτε λόγο γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

  

Στην αγωνιστική πλευρά του σημερινού αγώνα πολύ γρήγορα η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου κατάφερε να προηγηθεί στο 7' με τον Στούπη με μακρινό πλάγιο σουτ έξω από την περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα Τριανταφύλλου.

Στο 11' ο Τριανταφύλλου απέκρουσε το πολύ καλό σουτ του Ντάφλα μέσα  στην  μικρή περιοχή του και αποσόβησε το 0-2.

Στο 15' ΄ο Λαλιάνι ύστερα από χτύπημα κόρνερ έπιασε δυνατή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19' σουτ του Ντάφλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Φοίνικα ενώ η μπάλα  κατευθύνονταν στα δίκτυα πρόλαβε και έδιωξε σε  κόρνερ ο αντίπαλος αμυντικός.

Στο 31' σε πλάγιο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο καλός σήμερα Τριανταφύλλου.

Αλλά τελικά στο 42' και πάλι για δεύτερη φορά ο δυναμικός  Στούπης κατάφερε με μακρινό σουτ να ξεγελάσει τον Τριανταφύλλου και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα  και να κάνει το 0-2 για το Μοσχάτο.

Στο 45' ο Θωμάς Ντάφλας κέρδισε πέναλτι το οποίο  εκτέλεσε ο ίδιος   αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και δεν έκανε το 0-3.

Το ημίχρονο τελείωσε με 0-2 υπέρ του Μοσχάτου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας μπήκε πολύ δυνατά ,εκμεταλλευόμενος  τον ευνοϊκό αέρα κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα μας και να κάνει το 1-2 στο 48'.

Στο 54' ο Κοντοπάνος μόνος με τον Τριανταφύλλου από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αλλά τελικά  ο ίδιος παίκτης αυτό που δεν κατάφερε προηγουμένως το έκανε  στο 59' πετυχαίνοντας το 3-1 με σουτ  εξ επαφή από  τον αντίπαλο τερματοφύλακα.   

Στο 62' έγινε αλλαγή όπου την θέση του Κοντοπάνου πήρε ο Παπαγεωργίου

και στο 64' έγινε και δεύτερη αλλαγή όπου την θέση του Παπαευθυμίου πήρε ο Καρδάρας.

Στο 73' ο Ντόνε έκανε το 1-4 με κοντινό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή

Στο 75'' έγινε η τρίτη αλλαγή όπου την θέση του Ντάφλα πήρε ο Ανδρουλιδάκης ο οποίος κατάφερε στο 88' έπειτα από σουτ του Ντόνε στο δοκάρι στην επαναφορά να διαμορφώσει το τελικό 1-5 για την ομάδα του Μοσχάτου μας.

Οι διαιτητές του αγώνα ήταν αρκετά καλοί στο έργο τους.

 

Αποτελέσματα Α' κατηγορίας (17η αγωνιστική)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μαύρος Αετός-Αετός Κορ. 0-4
Φοίνικας-Μοσχάτο 1-5
ΑΕ Περάματος-Ατρόμητος Κερ. 5-0
Ολυμπιάδα-Ήφαιστος 2-2
ΑΕ Αίγινας-Άρης Αμφ. Αναβολή
Νέοι Ευγενείας-Ελλάς Ποντίων 2-1
ΑΕ Νέου Φαλήρου-Οδηγήτρια 0-1
ΑΟ Καστέλλας-Ίκαρος Καλ. 2-1

 Τα αποτελέσματα  πήραμε  από 

http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4837:---17-&catid=128:2011-10-18-15-40-18


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟ                           44
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ            40
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ                               38
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ                       33

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad