Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Βγαίνει μπροστά ο Σταμάτης Καζαντζής στον Φωστήρα

Τα τελευταία χρονια έχει περάσει αρκετές δυσκολίες παρότι πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει διαγράψει τη δική της πορεία. Αγωνίζεται σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει βάσει το μεγάλου brand name που διαθέτει ωστόσο πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα εκφράζουν την αγάπη τους για το συγκεκριμένο σύλλογο με πράξεις και όχι με λόγια. Τις τελευταίες ώρες ο “Φονέας” βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, παρ” όλα αυτά, με δημόσια τοποθέτηση του ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Σταμάτης Καζαντζής,  έδωσε το σύνθημα προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή και η ομάδα να σταθεί με αξιοπρέπεια στα πόδια της και όπως αρμοζει στην ιστορία της. Συγκεκριμένα, με δήλωση του stoplekto.gr ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για να αναλάβει τις τύχες του Φωστήρας καλώντας όπως τόνισε όλες τις “υγιές δυνάμεις να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να αποφύγει το Πρωτοδικείο.
Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
Προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα σε ψηφοδέλτιο και θεωρώ ότι όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να συγκροτήσουμε μια διοίκηση ισχυρή. Όλες οι υγιείς δυνάμεις θα πρέπει να ενωθούμε και να προχωρήσουμε την ομάδα. Θέτω τον εαυτό μου πρώτο απ” όλους, όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλω την προεδρία. Παίρνω αυτή την πρωτοβουλία διότι ο Φωστήρας είναι η ομάδα που έχω αγωνιστεί για εκείνην, έχω χαμογελάσει, έχω κλάψει και δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πάει με διοίκηση Πρωτοδικείου.
Θεωρώ λόγω της αναδιάρθρωσης και επειδη υποβιβάζονται λιγότερες ομάδες ότι η ομάδα με ένα χαμηλό μπάτζετ λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα και ιδιαίτερα η περιοχή του Ταύρου θα πετύχουμε το στόχο που θα θέσουμε. Με τη βοήθεια αυτών που πραγματικά αγαπούν το Φωστήρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους προκειμένου να συστήσουμε ένα νέο Δ.Σ. το οποίο θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε έρμαιο του καθενός. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε μια υγιή διοίκηση εκείνοι που αγαπάμε πραγματικά την ομάδα και να βοηθήσουμε τον Φωστήρα να πορευτεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.
http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad