Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Νίκη του Φονέα με 1-0 επι του ΟΦΗ (VIDEO)

Ο ΟΦΗ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε για να ξαναμπεί με αξιώσεις στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 4ου Ομίλου - Η ήττα 1 - 0 από το Φωστήρα τον απομάκρυνε ξανά από την πρώτη θέση, καθώς αντί η διαφορά να πέσει στους 5 ανέβηκε στους 11 βαθμούς - Ο Παραράς στο 40' το γκολ των γηπεδούχων.
Αναμέτρηση που θα καθορίσει τις βαθμολογικές ισορροπίες σε επίπεδο κορυφής στον 4ο Όμιλο είναι αυτή ανάμεσα στον Φωστήρα και τον ΟΦΗ.
Η ομάδα του Ταύρου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ μετά την δικαίωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι 4ος με 27.
Για τον ΟΦΗ τερματοφύλακας ο Κασμερίδης, ακραίοι μπακ οι Μπολάκης (δεξιά) – Πατινιώτης (αριστερά), στο κέντρο της άμυνας οι Φαζός – Κώτσιος, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι ΚιάσσοςΦραγκουλάκης, στις πτέρυγες οι Περογαμβράκης (δεξιά) – Κοιλιάρας (αριστερά), και ο Πόποβιτς πίσω από τον προωθημένο Σαχινίδη.
Έναρξη του αγώνα
3' Πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι σε μπροστινή μπαλιά από το χώρο της μεσαίας γραμμής προς τον προωθημένο Σαχινίδη ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει όμως ο Μπότος με το σώμα απομάκρυνε.
20' Νέα φάση για την κρητική ομάδα που ξεκίνησε από σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά, κεφαλιά - πάσα του Σαχινίδη προς τον Πόποβιτς ο οποίος είχε χώρο και επιχείρησε δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε άουτ.
29' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Όγκμποε από τη δεξιά πλευρά, εκείνος μεταβίβασε στο Χαλκιά ο οποίος μέσα από την περιοχή έβγαλε στον αμαρκάριστο Δοροβίνη που σούταρε με το Μπολάκη να απομακρύνει με το σώμα πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
30' Κίτρινη στον Κοιλιάρα για φάουλ.
31 Κίτρινη κάρτα στον Χαλκιά για φάουλ στον Κιάσσο.
40' ΓΚΟΛ για τον Φωστήρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παραράς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.
41' Κίτρινη στο Φαζό.
Τέλος πρώτου μέρους
Έχει γίνει ρουτίνα ο ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια χωρίς γκολ όταν αγωνίζεται εκτός Ηρακλείου. Αυτό έγινε και στο γήπεδο του Ταύρου για έβδομη φορά στις οκτώ έως τώρα εκτός έδρας συναντήσεις της κρητικής ομάδας. Το γεγονός αυτό είναι αξιοσημείωτο περισσότερο κι από το γκολ που δέχτηκε στο 40' και κάνει τα πράγματα δύσκολα σε μια αναμέτρηση καθοριστική για τον στόχο της ανόδου. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Σαχινίδη και Πόποβιτς όμως δίχτυα δε μπόρεσε να βρει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 45 λεπτά των 8 εκτός έδρας συναντήσεων του ΟΦΗ οι "ασπρόμαυροι" έχουν σκοράρει μόλις μία φορά.


Έναρξη δεύτερου μέρους
46' Ο Ταχματζίδης επιχείρησε ξαφνικό σουτ από τα αριστερά όμως ο Κασμερίδης έδιωξε με γροθιές στην πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος.
61' Ο Κιάσσος σέντραρε από τα δεξιά, και έπειτα από συνδυασμό Σαχινίδη - Περογαμβράκη η μπάλα έφτασε στον Πόποβιτς ο οποίος έπιασε αριστερό φαλτσαριστό σουτ που μπλόκαρε ο Μπότος.
62' Πιθαρούλης αντί Κοιλιάρα η πρώτη αλλαγή για το Γιώργο Βλαστό.
63' Ο Πόποβιτς εκτέλεσε φάουλ απευθείας από τα δεξιά με τον Μπότο να απομακρύνει με γροθιές.
69' Ο Πόποβιτς σέντραρε από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι της εστίας των γηπδούχων όμως η προσπάθεια του Περογαμβράκη δεν απέφερε τίποτα καθώς ο Μπότος μπλόκαρε.
70' Ο Μαρτσάκης αντικατέστησε το Φαζό.
71' Πρώτη αλλαγή για το Φωστήρα. Ο Ντάλας πέρασε στη θέση του Καιμακαμούδη.

72' Καλή φάση για τον ΟΦΗ σε κεφαλιά του Σαχινίδη μετά από σέντρα από τα αριστερά, που εξουδετερώθηκε από το Μπότο.
79' Απευθείας κόκκινη στον Πιθαρούλη ο οποίος ανέτρεψε τον Όγκμποε λίγο πριν μπει στην περιοχή. Το έργο του ΟΦΗ γίνεται πλέον δυσκολότερο καθώς θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση με 10 ποδοσφαιριστές.
80' Το φάουλ του Δωροβίνη κατέληξε άουτ.
85' Κίτρινη στον Πόποβιτς για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λάσκαρη.
86' Δεύτερη αλλαγή για το Φωστήρα με τον Ταχματζίδη να αφήνει τη θέση του στον Ντάφλα.
90' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ για να ισοφαρίσει σε μια οργανωμένη προσπάθεια που ξεκίνησε από το Μαρτσάκη και κατέληξε στον Πόποβιτς ο οποίος από θέση μέσα δεξιά σούταρε αλλά ο Μπότος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
91' Σκάρος αντί Όγκμποε η τρίτη αλλαγή του Φωστήρα.

Φωστήρας: Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (86' Ντάφλας), Καιμακαμούδης (71' Καϊμακαμούδης), Όγκμποε (91' Σκάρος), Δωροβίνης, Λάσκαρης.
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός (70' Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (62' Πιθαρούλης), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.



Περισσότερα στο  http://www.sporfm.gr/permalink/240053.html#ixzz3xWZ0u0DO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad