Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Α2:Ηττα του Εθνικού στην Κύμη με 85-80


Με ανατροπή στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Κύμης, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 85-80 επί του Εθνικού, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και η ομάδα μας στην τρίτη. Ο Εθνικός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ για 33 λεπτά, με μια διαφορά που κυμαινόταν από τέσσερις έως έντεκα πόντους, με τους γηπεδούχους να «εξαπολύσουν» την αντεπίθεσή τους στο τέλος, για να δώσει ο Μιλόσεβιτς προβάδισμα με σουτ τριών πόντων, έξι λεπτά πριν το φινάλε (68-67).

Το σκορ δεν άλλαξε χέρια, παρότι οι δύο ομάδες συνέχιζαν να βρίσκονται κοντά, αλλά από τη στιγμή που Ράπτης, Λάτοβιτς και Βασιλόπουλος πήραν την άγουσα για τον πάγκο με πέμπτο φάουλ, η ομάδα μας δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Με ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, οι παίκτες της Κύμης έφτασαν στη νίκη, παρόλο που ο Εθνικός μπορούσε να κλέψει την μπάλα και στείλει το ματς στην παράταση, καθώς πετώντας την μπάλα ο Καρινιάουσκας βρήκε συμπαίκτη του, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. 
Περισσότερα στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad