Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

΄Β Εφήβων ΕΣΚΑΝΑ:Μεγάλη νίκη της Ελευθερίας Μοσχάτου επι του πρωτοπόρου Μίλωνα με 54-51..Δείτε τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής


Συναρπαστικό παιχνίδι στο Μοσχάτο, με πού μεγάλη νίκη της Ελευθερίας απέναντι στον πρωτοπόρο Μίλωνα, σε μια ρεβάνς της ήττας μας  με 55-50 στον α΄ γύρο. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με την ομάδα μας να παίρνει κάποιες στιγμές την πρωτοπορία, αλλά και τον Μίλωνα να κλείνει τα 3 πρώτα δεκάλεπτα προηγούμενος. 
Στο φινάλε η Ελευθερία ισοφάρισε 2 λεπτά πριν τη λήξη χωρίς να περάσει μπροστά. Στα 28΄΄ και με σκορ 51-51, ο Μίλων έκανε επίθεση η οποία κατέληξε σε άστοχο τρίποντο, ενώ στην αντεπίθεση η Ελευθερία πέτυχε, με τον αρχηγό Κρεμαστούλη, το καθοριστικό τρίποντο κάνοντας το σκορ 54-51, 1΄ πριν τη λήξη, χρόνο που, όπως ήταν δύσκολο, δεν απέφερε πόντους στον Μίλωνα. 
Εντυπωσιακή παρουσία φιλάθλων που γέμισε το γήπεδο.
το καθοριστικό τρίποντο
(Διαιτ. :  Σκαλτσης , Κοτσώνης )  
Tα δεκάλεπτα του αγώνα: 10-14 , 26-29 , 39-43 , 54-51
 Α.Ο.Ε.Μοσχάτου. ( Σολωμός ,  Νικολαϊδης ) :  Κρεμαστούλης (c) ,  Σωτηρίου ,  Λουκάτος ,  Νικολαϊδης , Βασιλειάδης-Τσελεπίδης , Μπουρσούκης ,  Χριστόπουλος ,  Παναγιωτάκης ,  Κωνσταντινάκος , ( δεν έπαιξαν : Δελακάς ,  Καραλης , Ζενέλι  )  . 

Μίλωνας : ( Ζάννος ,  Αποσκίτης  ):  Δημητρακόπουλος Κ. , Λυμπερόπουλος ,  Δημητρακόπουλος Φ. , Χαραλαμπίδης ,  Λάμπρου , Δημητρόπουλος ,  Σπέντζος ,  Βελώνιας ,  Δεκαβάλας ,  Παπαβασιλείου (c Σπύρου ,  ( δεν έπαιξε :  Μυτλουδης ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad