Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστεί τον κόσμο του ο Φωστήρας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Φωστήρα ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας ο οποίος έδωσε το παρών στο ματς με τον ΑΟΤ Αλίμου, τονίζοντας ότι από εδώ και στο εξής θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα να πανηγυρίσει ανάλογες επιτυχίες. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων του είχε ο Φωστήρας στον Άλιμο κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Τραχώνων που τον βρήκε νικητή με 1-0. Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Νίκος Βιδάλης, όπως και σύσσωμο διοικητικό συμβούλιο θέλουν να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ τους φίλους του Φωστήρα για το βροντερό παρών τους επισημαίνοντας πως κάθε φορά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να ικανοποιεί τον κόσμο της και να κρατάει την επαφή της με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ελπίζουμε πως αντίστοιχη θα είναι η στήριξη των φιλάθλων και στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Βάρης.
Η πρώτη θέση δημιουργεί σε όλους μας (παλαιούς και νέους παράγοντες) μεγάλες ευθύνες καθιστώντας ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και να ασχοληθούμε με μοναδικό γνώμονα το καλό του Φωστήρα.
Πηγή: stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad