Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Iσόπαλος με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό και Ιωνικό Νίκαιας που είχε διακοπεί.



Παίχτηκαν σήμερα τα… 18 λεπτά που εκκρεμούσαν μεταξύ Εθνικού και Ιωνικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να ρίχνουν με καθυστέρηση αυλαία στη σεζόν.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Ιωνικό ξεκίνησε 3/5 και ήταν για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο λίγο μετά το 70’ είχε διακοπεί λόγω κροτίδας που ‘χε πέσει στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Εν τέλει, σήμερα, ύστερα από 27 μέρες παίχτηκαν τα εναπομείναντα 18 λεπτά που ουσιαστικά δεν άλλαξαν τίποτα, ούτε στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, ούτε φυσικά της βαθμολογίας, αφού αμφότεροι οι σύλλογοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους.
Οι δύο ομάδες, σήμερα (στο γήπεδο του Μοσχάτου) είχαν από μια καλή στιγμή για να πάρουν την νίκη… γοήτρου, όμως ο Βουτσινάς του Εθνικού είπε «όχι» σε σουτ του Δάρρα, ενώ ο Μάναλης άργησε ένα… τσικ για την ομάδα του Πειραιά, με τους παίκτες του Ιωνικού να τον προλαβαίνουν και να μην του επιτρέπουν να σκοράρει, κρατώντας το 1-1.
Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Μακρής, Γούλας, Σούφλας, Λύγκος, Παυλόπουλος, Μάναλης.
Ιωνικός: Αδαμόπουλος, Δάρρας, Κατσικιάς, Ντινιωτάκης, Κρητικός, Καλτσάς, Λουιζίδης, Καϊμακαμούδης, Ντούλιας, Σιμιτσής.
*Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, αφού όταν είχε διακοπεί το ματς στις 3/5, είχαν αποβληθεί ένας από κάθε μία.
Πηγή:http://www.mikriliga.com/arthra/g-ethniki/p/45204/teleiosan-27-meres-meta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad