Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο Ικαρος Καλλιθέας θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με τους μικρούς του φερέλπιδες αθλητές του με στόχο την επάνοδο του σε τρία χρόνια στην Α1 Εθνική Κατηγορία.


O ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ μέσα στα πλαίσια του αναπτυξιακού του προγράμματος και στηρίζοντας πάντα τους μικρούς αθλητές, ανακοινώνει ότι την φετινή αγωνιστική χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με 11 αθλητές γεννηθέντες το  1997, 1998  και 1999 και 3 αθλητές γεννηθέντες το 1995 και 1996 με στόχο την άνοδο και την επάνοδο του, σε τρία χρόνια στην Α1 Εθνική Κατηγορία. 
Γι' αυτό το λόγο, καλεί κάθε αθλητή αυτών των ηλικιών, ο οποίος πιστεύει ίτι μπορεί να εκπληρώσει το όνειρο του αλλά και το όνειρο του ΙΚΑΡΟΥ, να συμμετάσχει στις προπονήσεις της μεταβατικής περίοδου και να ενταχθεί στις τάξεις του.
Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο του, θα είναι μοναδικό στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ και  ο ΙΚΑΡΟΣ ευελπιστεί ότι σε 3-4 χρόνια θα καταφέρει να επανέλθει στην Α1 Εθνική Κατηγορία με αθλητές, τέτοιων  μικρών  ηλικίων και θα ήθελε να πιστεύει ότι μέσα από αυτή τη προσπάθεια θα αναδείξει και αθλητές που θα στελέχωσουν τις Εθνικές Ομάδες. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύκλος των των επαγγελματιών αθλητών έχει λήξει ανεπιστρεπτί για τον ΙΚΑΡΟ και ότι ο ΙΚΑΡΟΣ εγακινιάζει μία νέα αποχή για το Ελληνικό Μπάσκετ και θα ήθελε την Ελληνική Ομοσπονδία αλλά και ανθρώπους του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής, αρωγούς αυτής της προσπάθειας. Επίσης θα θέλαμ,ε χάριν αυτής της προσπάθειας και χάριν του Ελληνικού Αθλητισμού αλλά και της ανάπτυξης γενικότερα, να τελειώσει την περίοδο της αρνητικής αναιτιολόγητης συμπεριφοράς του Δήμου Καλλιθέας προς την ομάδα μας και να ξεκινήσει μία νέα περίοδος με τον Δήμο αρωγό αυτού του πραγματικά πρωτοπόρου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος. 
Πολύ σύντομα θα ανακοινώσει όλο το προπονητικό τεαμ της ομάδας και τον ακριβή σχεδιασμό του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Δ.ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad