Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

EΠΣΠειραιά:Σαρωτικός ο Εθνικός συνέτριψε με 5-0 τον Αργοναύτη στην Χαραυγή



Σαρωτικός ο Εθνικός συνέτριψε με 5-0 τον ουραγό Αργοναύτη στην Χαραυγή συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα του προς την άνοδό του στην Γ' Εθνική. Εντυπωσιακός ο Σάμιος πέτυχε χατ-τρικ (37', 52', 82') οδηγώντας τους «κυανόλευκους» προς τον θρίαμβο. Τα άλλα δύο τέρματα του Εθνικού σημείωσαν Σούφλας (49' φάουλ) και Μπένα (87').



Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης πραγματοποιεί rotation στην 11άδα με δύο νέα πρόσωπα στα άκρα της άμυνας...Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Βουτσινά,Σπήλιο,Ξενιτόπουλο,Μπένα,Πολυχρονίδη,Σαμιώτη ,Σούφλα,Παυλάκη,Λύγκο,Σάμιο και Σκαφτούρο...
Απο την άλλη ,οι γηπεδούχοι ξεκινούν με Μπαλωμένο,Αναγνώστου,Ράμμο,Γαζεπίδη,Ινγκλέση,Γαμπάι,Αιβαλιώτης,Κοσκινάς,Χειράκης,
Σκαρπέλης και Μαυρίκος

12' O Eθνικός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει κάποια σημαντική φάση.

22' Εκτέλεση φάουλ από τον Ξενιτόπουλο, αλλά η κεφαλιά του προωθημένου Παυλάκη δεν βρήκε στόχο.

37' ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! Έπειτα από σέντρα του Σούφλα, η μπάλα στρώθηκε στον Σάμιο, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό!!!!!!!!!

39' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Έπειτα από κόρνερ του Ξενιτόπουλου, ο προωθημένος Σαμιώτης με κεφαλιά από το ένα μέτρο, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

45' Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό να ζευγαρώσει τα τέρματά του, αφού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ξενιτόπουλου,.ο Σκαφτούρος με κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι!

Λήξη πρώτου μέρους, που βρίσκει τον Εθνικό να προηγείται 0-1 του Αργοναύτη, χάρη στο γκλ του Σάμιου από το 37'.

46' Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

49' ΓΓΓΚΚΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σούφλα 7-8 μέτρα έξω από την περιοχή του Αργοναύτη και 0-2 για τον Εθνικό!!!!!!!

52' ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!    Καταπληκτική εναλλαγή της μπάλας Παυλάκη-Σάμιου, σουτ του τελευταίου, απέκρουσε ασθενώς ο Μπαλωμένος και ο Σάμιος από κοντά στην επαναφορά έγραψε το 0-3 για τον Εθνικό!!!!!!!

57' Σέντρα Σπήλιου, το σουτ του Σκαφτούρου κοντραρίστηκε. Μετά από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ξενιτόπουλος επιχείρησε σουτ και η κοντινή προβολή του Σαμιώτη έστειλε την μπάλα άουτ.

58' Aλλαγή για τον Εθνικό. Στην θέση του Σαμιώτη ο Μπουραϊμης.

68' Διπή αλλαγή για τον Εθνικό. Οι Σταφσουλάι, και Τσαραούσης αντί των Λύγκου και Σπήλιου

73' Εκπληκτικό σκαφτό πλασέ του Σάμιου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλωμένου.

82' ΓΓΓΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σταφσουλάι και ο Σάμιος από κοντά πετυχαίνει το 0-4 φτάνοντας στο προσωπικό του χατ-τρικ!!!!

86' Νέα ευκαιρία για τον Εθνικό. Μετά από σέντρα του Τσαραούση και κεφαλια΄του Σκαφτούρου, ο Μπαλωμένος με εντσικτώδη απόκρουση κράτησε το 0-4.

87ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!! Ο Μπένα από κοντά με διπλή προσπάθεια πετυχαίνει το 0-5 για τον Εθνικό!!!

Τέλος του αγώνα, που βρίσκει τον Εθνικό να θριαμβεύει με 5-0 επί του Αργοναύτη!


Πηγη

http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/01/live_25.html#more

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad