Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Καπογιάννη: «Ακόμα καλύτερα στο δεύτερο γύρο»

Τον απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν, που φέρνει την ομάδα μπάσκετ, αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με εξασφαλισμένη την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε η Ελένη Καπογιάννη. Η προπονήτρια του τμήματος στη συνέντευξή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) αναφέρθηκε και στο τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού στη συνέχεια της σεζόν.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Ελένης Καπογιάννη στο osfp.gr:
Είναι ιδανικό το φινάλε του πρώτου μισού της σεζόν, με δεδομένο το αήττητο σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
«Με βάση τα αποτέλεσματα που έφερε η ομάδα κλείνει ιδανικά ο πρώτος γύρος και η προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία μας και κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου που δεν είχαμε όλη την ομάδα μαζί και αυτός είναι ο λόγος που εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα. Θεωρώ ότι στο δεύτερο γύρο που θα είναι όλα τα κορίτσια καλά θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρτητήρια στις παίκτριες μας γιατί έχουν κάνει πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχουν φέρει τον Ολυμπιακό πρώτο από όλους. Συγχαρητήρια επίσης σε όλο το επιτελείο γιατί είναι όλοι εκεί ανά πάσα στιγμή».
Ποιες στιγμές ξεχωρίζεται από την μέχρι τώρα πορεία;
«Σίγουρα ξεχωρίζει η νίκη στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς και η τελευταία εντύπωση που αφήσαμε κόνρα στον Πρωτέα που η ομάδα έκανε σε μεγάλη διάρκεια πολύ καλό ματς.  Αυτό που ξεχωρίζει επίσης αλλα ίσως δεν φαίνεται στα μάτια του κόσμου είναι το πολύ καλό κλίμα και  η χημεία των χαρακτήρων που συνθέτουν την ομάδα. Το μπάσκετ μόνο δεν αρκεί.  Στο σημείο αυτό  θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Λεριώτη πρωτίστως που είναι όλα αυτά χρόνια κοντά στην ομάδα και εξακολουθεί να είναι.  Επίσης νιώθουμε μεγάλη τύχη και χαρά που ο κύριος Μαρινάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα μας, είναι μια πολύ μεγάλη προοπτική  και τιμή για το τμήμα αυτό».
Τι να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού στη συνέχεια της σεζόν;
«Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξή του. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς γιατί δεν είχαμε συνηθίσει έτσι. Αποδυκνείεται στην πράξη ότι δίνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Τους ζητάμε να είναι ακόμα περισσότερο κοντά μας στη συνέχεια και πιστεύουμε ότι θα τους αποζημιώσουμε.  Από κει και πέρα δεν εφησυχάζουμε για το  μέλλον αλλά από την άλλη είμαστε και πολύ αισιόδοξοι. Πέρα από τα αποτελέσματα, αφού η  νίκη είναι νίκη,  ο κόσμος θα μπορεί να περιμένει τα καλά διαστήματα που έχουμε να είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια στη ροή ενός αγώνα και σίγουρα ατομικά και κάποιες παίκτριες θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτερα.  Σίγουρα περιμένουμε τις κατακτήσεις των τίτλων, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί και το Final 4 θα είναι πολύ δυνατό αλλά και τα πλέι οφ θα είναι εξίσου δυνατά». 
Και μια ευχή για φινάλε…
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, όσο τετριμένο και αν ακούγεται, υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Εύχομαι στις παίκτριές μας και σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι ευτυχισμένοι».
Πηγή:http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/3933-kapogiannh-laquo-akoma-kalytera-sto-deytero-gyro-raquo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad