Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣΠ:Ηττα εκτός έδρας της Θύελλας Μοσχάτου με 4-1 απο τον Αετό Κορυδαλλού παρότι προηγήθηκε στο 15' με γκόλ του Μαντούκα.

Τις επιθετικές του αρετές έδειξε για ακόμα μια φορά ο Αετός Κορυδαλλού που επιβλήθηκε της Θύελλας Μοσχάτου με 4-1 και καβάλησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Εθνικό.


Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «Κορυδαλλιώτες» στο 15΄ όταν ο Μαντούκα εκμεταλλεύτηκε παράλληλη μπαλιά και μπροστά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο η Θύελλα συνέχισε το απίστευτο σερί που την θέλει να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπειτα.
Στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στροφές απειλώντας τακτικά την εστία του Στεφανίδη. Στο 25΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μακρή, ο Μάναλης με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 35΄ ο Αετός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μούτσας με ωραία ενέργεια και καλό σουτ νίκησε τον Στεφανίδη.
Στην επανάληψη οι «Μοσχατιώτες» έδειχναν ικανοί να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση, ωστόσο η κακή τελική πάσα τους στερούσε όποια προϋπόθεση είχαν για γκολ.
Στο 60΄ ο νεοαποκτηθείς του Αετού Κουρκούτης πήρε το βάπτισμα με την καινούργια του ομάδα και ομολογουμένως ανταποκρίθηκε πλήρως σε ότι του ζητήθηκε. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του, κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σιδηρόπουλος. Στο 70΄ έπιασε καλό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μακρής ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Στο 80΄ ο Αετός είχε και δεύτερο δοκάρι, όταν ο Μαυρέλος σέντραρε στον Κουρκούτη και εκείνος με δυνατή κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Αετός Κορυδαλλού: Γεωργόπουλος, Σύρμας, Μακρής, Τριαντάφυλλος, Μπερίσα, Μπούκης (75΄Γρηγοριάδης), Τομάζος, Μαυρέλος, Μάναλης, Μούτσας (60΄Κουρκουτης), Σιδηρόπουλος (70΄Τουλουβασίλης)
Θύελλα Μοσχάτου: Στεφανίδης, Κουκάς, Βαγενάς (80΄Ανδρεαδάκης), Σταύρου Ε., Κωνσταντάκος, Μπουρίκας (74΄Θεοδωράκης), Τούρλας, Σταμούλης, Σταύρου Χ., Νικολόπουλος (83΄Κέτερης), Μαντούκας

Πηγή

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad