Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

A.O Πολυκράτης: Ισόπαλoς (0-0) αναδείχθηκε με αντίπαλο τον Ηφαιστο για την 8η αγωνιστική.




Μάζευε κι ας είναι και ρώγες, λέει μια παροιμία και δεδομένα κάθε πόντος που μπαίνει στο... σακούλι έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο όμιλος που μετέχει ο Πολυκράτης είναι σημαντικός. Από την στιγμή, άλλωστε, που δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι καλό θα είναι να μην το χάσεις ειδικά εάν απέναντί σου είναι μια ομάδα με τους ίδιους ακριβώς στόχους. 

Παρά τις απουσίες, που για ακόμα μια φορά ήταν αρκετές και ειδικά στον χώρο της άμυνας, και τον «κόντρα» αέρα η ομάδα μας στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλό της, δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση και αντίθετα αυτή ήταν που πλησίασε με αξιώσεις στην περιοχή του Ηφαίστου. Είτε με τα δύο σουτ του Λουμίδη που έφυγαν άουτ, είτε με το γυριστό του Σολομού που έβγαλε ο Σερέπας. Το γκολ, όμως, δεν ήρθε... 

Στην επανάληψη και βάσει εικόνας των δύο ομάδων η λογική έλεγε πως ο Πολυκράτης με τον αέρα υπέρ του θα ήταν η ομάδα που θα πίεζε. Λογική, όμως, δεν υπάρχει όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο και το γεγονός πως ο Ηφαιστος άλλαξε το σύστημα του παίζοντας με δύο επιθετικούς περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε την ομάδα μας που όσο περνούσε η ώρα και με το άγχος του αποτελέσματος να υφίσταται έδινε μέτρα στον αντίπαλο προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα. 

Ο Ηφαιστος ήταν καλύτερος στην επανάληψη και θα μπορούσε να σκοράρει με τον Ανταλή που σπάζοντας το οφσάιντ δέχθηκε την πάσα του Δεληγιαννίδη στο 56', αλλά ο Ορφανίδης βγήκε στα πόδια του και του... πήρε την μπουκιά από το στόμα. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Πολυκράτη να απειλεί με το σουτ του Γαργάλη έξω από την περιοχή στο 74' και λίγα λεπτά αργότερα με τον Μουντοκαλάκη να μην προλαβαίνει την ασταθή επέμβαση του Σερέπα στο φάουλ του Λουμίδη. 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η ατυχία της ομάδας μας με τους τραυματισμούς καθώς ο Καλογερόπουλος αποχώρησε στο 12' με πόνο στα πλευρά από αγκωνιά και μετά το ματς μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για εξετάσεις. 

Διαιτητής ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τους Σγάντζο και Κοτζαμανίδη. 


ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ορφανίδης, Πανιτσίδης, Σολομός (60’ Πολίτης), Γκινάι, Παπαδόπουλος, Ζερτίδης (87’ Μεταξάς), Λουμίδης, Γαργάλης, Καλογερόπουλος (12’ λ.τρ. Καραγιάννης), Μουντοκαλάκης, Μερκούρη. 
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σερέπας, Τουλιαγκάνοβ, Μπάκας, Στόλης, Χολέβας, Ανταλής, Γιαλελής (66’ Πουγούνας), Σταματογιαννόπουλος (37’ Δεληγιαννίδης), Καρασμάνογλου, Χαλιβελάκης, Τάτσιος (41’ Μπουρέκης)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad