Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Football League 2: Επικίνδυνη έξοδο για Φωστήρα στην Κρήτη

Το παιχνίδι του πρωτοπόρου Φωστήρα κόντρα στον Ρούβα στην Κρήτη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Football League 2 στον Νότιο όμιλο.
Η ομάδα του Ταύρου δοκιμάζεται στην Γέργερη και θέλει το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνει επικεφαλής του ομίλου, κρατώντας στην δεύτερη θέση τον Αχαρναϊκό, ο οποίος υποδέχεται στο Μενίδι την Καλαμάτα, αλλά και να πάρει… αέρα έξι πόντων από τον Παναιγιάλειο, ο οποίος θα κάνει το ρεπό του.
Από εκεί και πέρα, ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, όπου ο Αστέρας Μαγούλας θα υποδεχθεί την Προοδευτική, ενώ ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί τα Χανιά. Τέλος, στο Ρέθυμνο, η Επισκοπή αντιμετωπίζει την Κόρινθο. Το παιχνίδι της Γλυφάδας με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί, λόγω αποχώρησης των φιλοξενούμενων.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/317588-Football-League-2-Epikindynh-exodo-gia-Fwsthra-sthn-Krhth 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad