Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ





Ο συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» ενημερώνει ότι εξελίσσεται η επικοινωνία με όλα τα σωματεία της ΕΠΣΠ και η διαδικασία πλήρους ενημέρωσης τους για τις θέσεις και βασικές προτάσεις του συνδυασμού μας που στοχεύουν στην συνολική πρόοδο του παμπειραϊκού, κοινωνικού, ποδοσφαίρου μας.

Για το λόγο αυτό, εκτός της καθημερινής επαφής με τα σωματεία της ΕΠΣΠ ,ο συνδυασμός μας απέστειλε τις ήδη διαμορφωμένες  βασικές θέσεις-προτάσεις-ιδέες του σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΠ, εκτός των παρευρισκομένων στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού μας στη Δραπετσώνα στις 17/04/13.
Επιλογή του συνδυασμού μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» είναι να διαμορφωθεί ένας εποικοδομητικός ποδοσφαιρικός διοικητικός διάλογος που θα αποφέρει την καλύτερη, αξιόπιστη, διεκδικητική, κοινωνική ποδοσφαιρική ημέρα για την Ένωση και όλα τα σωματεία μας.
Επιμένουμε σε αυτήν τη φιλοσοφία και τακτική:  Ώστε χωρίς ίχνος «πίεσης» και με ανοιχτό διάλογο τα σωματεία και οι συμμετέχοντες σε αυτά να επιλέγουν με ελεύθερη, ανεπηρέαστη βούληση, συγκρίνοντας τα επιχειρήματα και την προτεινόμενη ποδοσφαιρική διαδρομή της «επόμενης μέρας» που χρειάζεται ο Πειραιάς, για την αθλητική κοινωνική ανάπτυξη του υπέρ των σωματείων μας, των ποδοσφαιριστών μας και όλων των περιοχών μας.
Συνεχίζοντας αυτόν τον σχεδιασμό, ο συνδυασμός «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» παρέθεσε γεύμα το βράδυ της Τετάρτης στις 24/04/13 στην Νίκαια, σε σωματεία ως και συμμετέχοντες σε αυτά, με στόχο να ακούσει και να επεξεργαστεί ακόμα περισσότερο τις προτάσεις, θέσεις και προτεραιότητες που χρειάζονται το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» και πρόεδρος της ΕΠΣΠ, κύριος Στέλιος Μπρατσόλης, δήλωσε προς όλους τους παρευρισκόμενους, ότι με το ίδιο φιλικό κλίμα και περιεχόμενο ήδη έχουν οργανωθεί συναντήσεις εφ’ όλης της ύλης με τους φίλους των σωματείων σε όλες τις περιοχές του Πειραιά από την Αίγινα ως τις Τζιτζιφιές.
Ο συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» με σοβαρότητα και με συναίσθηση διοικητικής ευθύνης: Εργάζεται, καταθέτει και διεκδικεί αυτό που θέλει η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων μας και των ανθρώπων που τα κρατούν όρθια.
Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ,  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ που θα κερδίζει συνεχώς καινούριους ΦΙΛΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ προσθέτοντας έτσι ΚΥΡΟΣ στην Ένωσή μας και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Συνδυασμός μας «Ποδοσφαιρική Συνεργασία» εύχεται σε όλο το ποδοσφαιρικό Πειραιά ΚΑΛΟ, ΚΕΦΑΤΟ! ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ για τον καθένα και την οικογένεια του.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συνδυασμού
Ο Επικεφαλής & Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ

Επικοινωνία:
Κινητό: 6944532322/ fax: 210 4130231/ email: bratsolis@yahoo.gr
Email συνδυασμού: podosferiki.sinergasia@gmail.com
Facebook: podosferiki sinergasia


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad