Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Για δεύτερη χρονιά γυναίκα διαιτητή στον τελικό???



Μετά την κυρία Λαμπαδαρίου που είχε σφυρίξει τον περσινό τελικό κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και Κερατσίνι, δεν αποκλείεται και φέτος να δούμε το ασθενές φίλο να είναι ο άρχων του αγώνα μεταξύ του Εθνικού και της ΑΕ Μοσχάτου.  
        
Αυτή τη φορά μέσα στα φαβορί για να πάρει την σφυρίχτρα και να σταθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη είναι η κυρία Μήτση. Σίγουρα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς και τα πρώτα ονόματα του Πειραιά στην διαιτησία όπως είναι ο Ηλίας Σπάθας, Ανδρονικίδης, Τσαμούρης, Κορδολαίμης και άλλοι ικανοί που σίγουρα θα έχω παραλείψει. 
     Ενδιαφέρον προκαλεί πάντως ότι η κυρία Μήτση είχε εξαιρεθεί από τους αγώνες του Μοσχάτου μετά από έντονα παράπονα που είχαν οι άνθρωποι των «πρασίνων» την περσινή σεζόν (ουσιαστικά της χρέωσαν την απομάκρυνση της ομάδας από τον στόχο της ανόδου), και να που οι δρόμοι τους μπορεί να ξανασυναντηθούν σε ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του σωματείου.


http://www.topiko24.gr/index.php/erasitexnika-nea-peiraia/gia-deyterh-xronia-gynaika-diaithth-ston-teliko.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad