Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. της Οδηγήτριας

Ανακοίνωση με την οποία απαντάνε σε αυτή που προηγήθηκε από τους διοικούντες του Μοσχάτου, εξέδωσαν οι ιθύνοντες της Οδηγήτριας. Αν και αρχικά αναφέρονται σε κάποια συμβάντα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου, το «ύφος» της ανακοίνωσης ουσιαστικά ρίχνει… γέφυρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η Οδηγήτρια είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που γίνεται από τους «πράσινους» ενώ εύχονται μεταξύ άλλων καλή συνέχεια και καλή δύναμη στην ομάδα του Μοσχάτου.
"Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ υποχρεώνεται να απαντήσει στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, που εξεδόθη ύστερα από την μεταξύ τους αναμέτρηση της Κυριακής, 24/02.
Προφανώς έχει ξεχαστεί η ανοίκεια συμπεριφορά μεγάλης μερίδας φιλάθλων κατά τον αγώνα του 1ου γύρου προς αθλητές μας και προς φίλους του Συλλόγου μας, όταν και κινδύνευσαν να δαρθούν, κάτι που απεφεύχθη με την συνδρομή των ίδιων των διοικούντων της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, αλλά και διότι με την εκφοβιστική αυτή τακτική ήλθε η νίκη στις βαθιές καθυστερήσεις του αγώνα.
Αντιθέτως, ο Σύλλογός μας φιλοξένησε την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ κυριολεκτικά. Θεωρήσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα γιορτή, γι’ αυτό και προσκαλέσαμε τις ακαδημίες μας και τις οικογένειές τους. Δεν υπήρξαν ύβρεις ή προσβλητικές συμπεριφορές και αυτό είναι το ήθος που επιδεικνύουμε γενικότερα. Οι αντίπαλοί μας, αποστολή, παράγοντες, φίλαθλοι, προσήλθαν και αποχώρησαν σαν γηπεδούχοι.
Ο αγώνας διεξήχθη ενώπιον μελών της Ένωσης και της Διαιτησίας, δημοσιογράφων και πλήθους φιλάθλων. Όλοι, ένεκα τούτου, έχουν προσωπική άποψη και εικόνα. Μετά το πέρας της αναμέτρησης και κατά την αποχώρησή τους οι αθλητές αλληλοχαιρετήθηκαν. Το φύλλο αγώνος είναι λευκό από κάθε άποψη. Επρόκειτο απλά για μία δυναμική αναμέτρηση και από τις δύο πλευρές, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τελευταίο λεπτό. Γι' αυτό εξ άλλου και το αυθόρμητο χειροκρότημα από το κοινό με την λήξη του αγώνα. Τέτοιοι αγώνες αποτελούν διαφήμιση για το ερασιτεχνικό άθλημα που διακονούμε και από αυτούς επιδιώκεται να αυξηθεί η προσέλευση των φιλάθλων και ιδίως η προσέλκυση των νέων.
Δεν αντιλαμβανόμαστε, κατόπιν αυτού, τον λόγο που πρέπει να απαξιώνεται η προσπάθεια των αθλητών και να δημιουργούνται προηγούμενα. Σύλλογοι του διαμετρήματος της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ δεν πρέπει να ενοχλούνται που κάποια Σωματεία προσπαθούν – με τις μικρές τους δυνάμεις - να γίνουν και να νοιώθουν ανταγωνιστικά. Αυτό σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει το άθλημα στο σύνολό του.
Εμείς, σαν Σύλλογος, σεβόμαστε και είναι τιμή μας να κοιτάμε στα μάτια Σωματεία σαν την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Προδήλως, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Γι’ αυτό, θεωρώντας ότι είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που γίνεται και δεδομένης της μακρόχρονης φιλικής μας σχέσης, ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη, που είναι απαραίτητη σε όλους μας στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.
Τέλος, προσπαθώντας να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας του Συλλόγου μας, έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι η επίδειξη αγωνιστικότητας δεν είναι επιλεκτική, αλλά με σοβαρότητα προς το άθλημα και ισοβαρώς προς όλους τους αντιπάλους".

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Α.Π.Ο ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

Την ανακοινωση της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου μπορείτε να την διαβάσετε στο
 http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5003:2013-02-25-07-02-43&catid=1:latest-news

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad