Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δ' ΕΣΚΑΝΑ:Aπρόσμενη έντός έδρας ήττα για τον Λέοντα Μοσχάτου με 55-60 απο τους Κυρίαρχους

Τα δεκάλεπτα του αγώνα (16-9,31-28,50-40,55-60)
Όταν μία ομάδα ξεκινάει  καλά τον αγώνα θα πρέπει φυσικά να τον τελειώνει και καλά για να μπορεί να φύγει και νικήτρια της αναμέτρησης.Ο Λέων σήμερα παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά με τους Κυρίαρχους και προηγήθηκε με 16-9 στο πρώτο δεκάλεπτο και 27-16 στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου ,βάζοντας μόνο 5 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν φυσικό να μπορέσει να κερδίσει σήμερα τους αντιπάλους του που αντίστοιχα αυτοί κατάφεραν να βάλουν 20 πόντους στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο.Φυσικά στα πράγματα τους βοήθησε και η άσχημη αντίδραση του Στέργιου,  στο φάουλ που του έδωσε ο διαιτητής στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.
Σημασία έχει για την ομάδα μας ότι σήμερα δεν είχε την συνήθη σταθερότητα που την διέκρινε στους τελευταίους αγώνες και ήρθε και η ήττα.

Χάθηκε ένας αγώνας που δεν τον περίμενε σχεδόν κανένας.
Η ομορφιά του αθλήματος είναι ότι υπάρχουν και τα άσχημα αποτελέσματα και από εκεί και μετά ο αγώνας συνεχίζεται και πηγαίνεις για τα καλύτερα ξεπερνώντας την σημερινή  ασχημη απόδοση και βλέποντας τον στόχο που έχεις βάλλει.

καλή συνέχεια



Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad