Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Στην παράταση ηττήθηκαν οι κορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου από τον Φάρο Κερατσινίου με 38-41 ο κανονικός αγώνας έληξε με 31-31.

Πριν από λίγο τελείωσε ένα συναρπαστικό παιχνίδι  για γερά νεύρα στο κλειστό γήπεδο της Μιαούλη μεταξύ της Ελευθερίας Μοσχάτου και του Φάρου Κερατσινίου στην κατηγορία των κορασίδων για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ όπου νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε ο Φάρος με 38-41 στην παράταση.
Στην αναμέτρηση αυτή δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια από τις δύο ομάδες ήταν καλύτερη της άλλης απλώς ο Φάρος στα τελευταία λεπτά στάθηκε ποιο τυχερός και πήρε την νίκη.
Τα κορίτσια της Ελευθερίας την τελευταία στιγμή κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση βάζοντας συνεχόμενους πόντους διότι γύρισαν το 22-28 σκορ που ήταν εισβάρος τους και το έκαναν 31-31 με ένα δίποντο σουτ της Χόντο η οποία 2',4'' πριν το τέλος επιχείρησε και τρίποντο το οποίο δεν ευστόχησε.
Η Ελευθερία σε αυτά τα τελευταία λεπτά έχασε και το νούμερο 9(Ευτυχία) διότι αποβλήθηκε με πέντε φάουλ,που στην παράταση είχε την σημασία του διότι χάθηκαν από την ομάδα μας κάποια κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ.
Στην παράταση η Ελευθερία είχε την  ψυχολογία με   το μέρος της και κατάφερε με πέντε συνεχείς πόντους να κάνει το 36-31.Αλλά όμως την καλή απόδοσή της δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το τέλος και η αντίπαλος ομάδα αντέδρασε βάζοντας και αυτή καθοριστικά καλάθια και μπόρεσε να προσπεράσει με 38-36 .Η Ελευθερία και αυτή έκανε το 38-38 και πλέον όλα παίχτηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου ηττήθηκαν με 38-41.
Τα κορίτσια μας  έπαιξαν  αρκετά καλά σήμερα και παρότι έχασαν έφυγαν ευχαριστημένες αισιοδοξώντας ότι στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad