Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη ξανά για την Αθλητική Ένωση Μοσχάτου επιβλήθηκε με 3-0 της Ολυμπιάδας.

Το παιχνίδι του Μοσχάτου με την Ολυμπιάδα αποτελούσε ένα γερό τεστ για τους γηπεδούχους και μια μεγάλη πρόκληση για τους φιλοξενούμενους που ξέρανε πως ουσιαστικά δεν είχανε τίποτα να χάσουνε. Η ομάδα του Σίμου Καραγιαννίδη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να διαφυλάξει τα νώτα της και να… πιάσει κοιμώμενη την άμυνα των γηπεδούχων σε κάποια στημένη φάση. Ωστόσο, το «όπλο» της Ολυμπιάδας έμελλε να αποδειχθεί η αχίλλειος πτέρνα της, μιας και μόλις στο 4ο λεπτό ο Λαλιάνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Τα πόδια των «πρασίνων» λύθηκαν και έλεγξαν τον ρυθμό δίχως να διατρέξουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.
Οι Κερατσινίωτες φαίνονταν συμβιβασμένοι με αυτό το σκορ (έχοντας χάσει και τον βασικό τους στόπερ λόγω τραυματισμού), όμως λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Κοντοπάνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0 (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ) και ψαλίδισε τις ελπίδες της Ολυμπιάδας για θετικό αποτέλεσμα, οι οποίες και εκμηδενίστηκαν στην επόμενη φάση, όταν και ο Πετράκος εξύβρισε την Κουτσουμπού (επόπτρια) με συνέπεια να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έσβησαν τελείως τις μηχανές τους, καθώς τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Αντώνης Δημητρίου είδε τους παίκτες του να επιδίδονται σε πάσινγκ γκέιμ και ο Σίμος Καραγιαννίδης βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων… άναψαν λίγο τα αίματα, χωρίς όμως συνέχεια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ανδρουλιδάκης στο 83’ έπειτα από «ριμπάουντ» που πήρε μετά το σουτ του Μπάλλα που εξοστρακίστηκε στο δοκάρι του Κυπριζλή.
Το Μοσχάτο πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να… ιδρώσει κόντρα σε μια επικίνδυνη και έμπειρη ομάδα, η οποία στο αμυντικό κομμάτι πήρε πολύ καλό βαθμό (αναφορικά με την τακτική), όμως επιθετικά ούτε που ενόχλησε τον πορτιέρο του Μοσχάτου.
Ένα πολύ ήσυχο ματς, στο οποίο προξένησε εντύπωση ο τρόπος που διαμαρτυρηθήκαν (συγκεκριμένα με συνθήματα) περίπου στο 10λεπτο οι φίλαθλοι των γηπεδούχων κατά διοικούντων της ΕΠΣΠ. Μερίδα οπαδών φάνηκε να είναι δυσαρεστημένη με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του κυπέλλου, όπως άλλωστε και οι διοικούντες των «πρασίνων». Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως μέλος του "πράσινου" Δ.Σ. με εντολή του προέδρου, Στέφανου Φαναρίτη, κινήθηκε άμεσα προς την μερίδα οπαδών που «τραγουδούσαν» το σύνθημα και με προτροπή του, σταμάτησαν.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Μωραϊτης, Καράμπελας, Τσάνης, Λαλιάνι, Παπαευθυμίου, Γκούφας, Στούπης (66’ Μπάλλας), Κοντοπάνος, Ντάφλας (58’ Ανδρουλιδάκης), Ντόνε (60’ Παπαγεωργίου)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κυπριζλής, Μέτος, Πετράκος, Σινάνι, Άννινος (25’ λ. τρ. Κοτσιοβός), Γκιάτης (85’ Σταυριανός), Μαυράκης, Νομικός (46’ Μιχαλάς), Φιλόκι, Νίνος, Κυλίτσης

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad