Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δηλώσεις του Στέφανου Φαναρίτη λίγες ώρες πριν τον επερχόμενο αγώνα του κυπέλου μεταξύ των Νέων Δραπετσώνας και της Αθλητικής Ενωσης Μοσχάτου

Λίγες ώρες πριν τον επερχόμενο αγώνα του κυπελου (προημητελικός) με στόχο την μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου μας στην ιστορία του, το κυπελο της ΕΠΣΠ και δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα ήθελα να πω ορισμένα πράγματα.

Είμαστε η «ομάδα της γειτονιάς» του Μοσχάτου. Όλο και περισσότερο γίνεται συνειδητή επιλογή μας, να μην είμαστε μία εκ των τριών «μεγάλων» ομάδων του λεκανοπεδίου και αντιθέτως να είμαστε πιστοί ακόλουθοι της Μοσχατάρας μας. Αυτή ηεπιλογή,μόνο τυχαία δεν είναι.
Θεωρούμε τιμή μας να ανήκουμε στην οικογένεια του Μοσχάτου και πολύ περισσότερη τιμή όταν είμαστε οπαδοί και υπερασπιστές αυτής της ιδέας. 
Δεν είμαστε Μοσχάτο γιατι μας έκανε ο πατέρας μας,ούτε γιατί είδαμε η ευελπιστούμε να δούμε ποτέ κάποιο τίτλο η μεγάλη διάκριση ,χωρίς αυτό να σημαίνει το αντίθετο. Το θελουμε , το επιδιώκουμε και θα το καταφέρουμε. 
Είμαστε Μοσχάτο γιατι μάθαμε στα δύσκολα,είμαστε Μοσχάτο γιατί είναι ιδέα και τρόπος ζωής και αυτή την αξία την ασπάζεται πολύς κόσμος ακόμα και εκτός της πόλης μας .
https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis 
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad