Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Καρδαράς: Προφανώς βρισκόταν σε άλλο γήπεδο ο κ. Παραράς

Από τον αντιπρόεδρο της ΑΕ Μοσχάτου κο Δημήτρη Καρδαρά λάβαμε την παρακάτω απάντηση στην επιστολή του κυρίου Παραρά γυμναστή της ομάδας των Νέων Δραπετσώνας, που αναφέρεται στον χθεσινό προημιτελικό της ΑΕ Μοσχάτου με τους Νέους Δραπετσώνας:

"Ο κος Παραράς θα πρέπει να είναι προσεκτικότερος στις διατυπώσεις όταν αναφέρεται έστω και εμμέσως στην ΑΕ Μοσχάτου. Προφανώς βρισκόταν σε άλλο γήπεδο και δεν έβλεπε το ίδιο ματς με τον Πρόεδρο της ομάδας του κο Ταουξή που προς τιμή του μας έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα,ευχήθηκε καλή συνέχεια και μας είπε "έχετε μια πολύ καλή ομάδα,δίκαιο το αποτέλεσμα".
Ο κος Παραράς θα πρέπει να συμβουλευτεί το video του αγώνα, θα του το στείλουμε εμείς, για να διαπιστώσει ότι ο τερματοφύλακας μας έπιασε πρώτη φορά την μπάλα στο 70 λεπτό...
Να του θυμίσουμε ότι το πιο χαμηλό τάκλιν των παικτών του ήταν στο ύψος του στήθους των παικτών μας. Πάλι καλά που φύγαμε περπατώντας από το γήπεδο. Όσον αφορά τις φιλοφρονήσεις που ακούσαμε από τον πάγκο είναι ... άλλου Παπά Ευαγγέλιο.
Αποφασίσαμε να πούμε μόνο ευχαριστώ στον κο Ταουξή για την φιλοξενία χωρίς να αναφερθούμε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, όμως το θράσος του κυρίου Παραρά, που έχει "φάει" και ψωμί από εμάς και που στον πρώην συνεργάτη του κύριο Ανδρεάτο (γυμναστή μας)γύρισε προκλητικά την πλάτη του, είναι μεγάλο.
Καταλαβαίνουμε την πικρία του και το γεγονός ότι πρέπει να δικαιολογηθεί για την 4άρα αλλά όλα έχουν ένα όριο κύριε Παραρά".

Μετά τιμής

Δημήτρης Καρδαράς

Αντιπρόεδρος ΑΕ Μοσχάτου


http://sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4646:2013-01-11-13-04-37&catid=128:2011-10-18-15-40-18 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad