Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φορμαρισμένος ο Φωστήρας, 1-0 τα Χανιά


Την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε ο Φωστήρας, αφού επιβλήθηκε 1-0 των Χανιών, νίκη που τον φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο.
Η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου ήθελε να μπει με το... δεξί στη νέα χρονιά και το κατάφερε, παίρνοντας το «τρίποντο» εντός έδρας με 1-0 κόντρα στα Χανιά.
Ο «Φονέας» με γκολ του Στάμου (με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ) στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού στον Ταύρο, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία το κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Ο Φωτήρας παρέμεινε στην 3η θέση με 17 βαθμούς και τα Χανιά στην 8η με 10.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούκουρης, Μπούμπας, Στάμος (81' Καλλέργης), Κούτρος, Βαβάτσικος, Παντελής (70' Τασουλής).
Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Πάγκαλος, Γωνιωτάκης, Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Ψυχουντάκης, Ζντράβγκοβιτς (55' Κέρι), Δουμάνης, Καμπλιώνης, Κορτσινίδης (64' Παπαδάκης).

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Notios-Omilos/item/284551-Formarismenos-o-Fwsthras-1-0-ta-Chania 


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad