Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση Αναγέννησης Μοσχάτου σχετικά με το θέμα που εχει προκύψει για την χρήση του δημοτικού γηπέδου μοσχάτου

Ανακοίνωση Αναγέννησης Μοσχάτου
Σχετικά με το θέμα που εχει προκύψει για την χρήση του δημοτικού γηπέδου μοσχάτου πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:
1.Ως γνωστό και με απόφαση της δημοτικής αρχής εδώ και χρόνια τις ώρες 19.30 εως 21.00 καθε Τρίτη και Πέμπτη στο γήπεδο κάνει προπόνηση το αντρικό τμήμα της Αναγέννησης Μοσχάτου.
2. Τα δυο τελευταία χρόνια και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο αθλητισμού τον κ. Μπούτση, από τα μέσα Μαϊου (όταν και τελειώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το αντρικό τμήμα) εως και τα τέλη Ιουνίου που ολοκληρώνονται κάθε χρόνο οι υποχρεώσεις της ακαδημίας, η Αναγέννηση χρησιμοποιεί τις ώρες αυτές(δικές της ώρες) για την ακαδημία της, ώστε να μην ταλαιπωρούνται από την αφόρητη ζέστη οι μικροί αθλητές.Το ίδιο έγινε και φέτος και όχι για να διοργανώσει Camp, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του δημάρχου.
3. Ξαφνικά πριν τρεις μέρες μαθαίνουμε εντελώς τυχαία και χωρίς κάποια ενημέρωση από την δημοτική αρχή, ότι η ΑΕΜ διοργανώνει Camp τις ώρες 18.00 με 21.00 όλες τις μέρες της εβδομάδας κάτι που θα υποχρέωνε την Αναγέννηση να διακόψει πρόωρα της προπονήσεις της ακαδημίας της.
4. Ζητήσαμε , θεσμικά μέσω της δημοτικής αρχής, να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή, πάντα σε ένα κλίμα συνεννόησης και καλής διάθεσης.
5. Προτείναμε συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις:
α) Τις δύο αυτές μέρες να χρησιμοποιείται το γήπεδο μισό-μισό, με δεδομένο οτι τα παιδιά των ακαδημιών αραιώνουν πάρα πολύ με το τέλος των σχολείων και άνετα θα χωράγαμε.
β) Να τελειώνει το Camp της ΑΕΜ στις 20.00 και να πάμε εμείς πιο πίσω τις προπονήσεις μας,μπαίνοντας στο γήπεδο μετά τις 20.00
Οι παραπάνω προτάσεις μας μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει αποδεκτές και η αντιπρόταση ήταν να πάμε τις προπονήσεις μας στις 16.00 στέλνοντας τα παιδιά μας μάλλον για σάουνα.

Κλείνοντας να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση,γιατι πολύ απλα δεν την χρειαζόμαστε.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως σεβασμό, και αντιμετώπιση που να αρμόζει στην ιστορία και στην προσφορά της Αναγέννησης.
 https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream
 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad