Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Βράβευση αθλητριών του Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου

Οι παγκορασίδες μας Ζαχαράτου Ναταλία, Παυλίδου Κική, Πετρουλάκη Σοφία και Ποντικιέρη Χριστίνα κατέκτησαν την 3η θέση και πήραν χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό, στον διασυλλογικό αγώνα που έγινε στις 12,13,14 Απριλίου 2013 στην Καλαμάτα από την Α.Ε.Σ.Δ.Ε.
Στον ίδιο αγώνα η Παυλίδου Κική κατέκτησε ατομικά 3 χάλκινα μετάλλια παίρνοντας 3η θέση στο στεφάνι, στο σχοινάκι και στο ελεύθερο πρόγραμμα. Ενώ η Ποντικιέρη Χριστίνα κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο παίρνοντας την 2η θέση στο σχοινάκι.
Οι νεάνιδες Βασιλοπούλου Λυδία, Σαλπαδήμου Δέσποινα, Αλπού Δήμητρα, Νομικού Κατερίνα, Πετρουλάκη Σταυρούλα, κατέκτησαν την 3η θέση και πήραν χάλκινο μετάλλιο και στους 2 αγώνες που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Α στο Ολυμπιακό χωριό στις 30,31 Μαρτίου 2013 και 20,21 Απριλίου 2013 που έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. 
Η Βασιλοπούλου Λυδία ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στο Διεθνή αγώνα ρυθμικής "Spartakos Thermi" στις 8 & 9 Ιουνίου 2013 και κατέκτησε την 2η θέση στο στεφάνι παίρνοντας ασημένιο μετάλλιο.

Στην κατηγορία γυναικών η Χατζηπαυλή Αναστασία στον αγώνα της Α.Ε.Σ.Γ.Α. στις 30, 31 Μαρτίου 2013 κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ομαδικό και στο στεφάνι και πήρε δύο ασημένια μετάλλια και την 3η θέση στις κορύνες και στην κορδέλα και πήρε δύο χάλκινα. Στο επόμενο αγώνα της Α.Ε.Σ.Γ.Α που έγινε στις 20, 21 Απριλίου στο Ολυμπιακό χωριό υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο κατέκτησε την 3η θέση στις κορύνες και πήρε χάλκινο μετάλλιο.
Τέλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Λάρισα στις 10, 12 Μαΐου 2013 η Χατζηπαυλή Αναστασία κατέκτησε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία γυναικών και πέρασε στο τελικό οργάνων με 3η θέση στις κορύνες , 4η θέση στην κορδέλα, 6η θέση στην μπάλα. Την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στα τελικά οργάνων στην μπάλα.  

Μετά από αυτές τις επιτυχίες και την καλή πορεία όλων των αθλητικών της χρόνων, η Χατζηπαυλή Αναστασία από τις 16/5/2013 συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Ensemble Ρυθμικής Γυμναστικής προκειμένου να αποφασιστεί η ένταξη της στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων της Αθήνα ΚΥΕ.

 http://www.gymnast.gr/


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad