Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

O Eθνικός ανακοίνωσε τηναπόκτηση του Γιάννη Λεκάκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Λεκάκη. Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν.
Ο Γιάννης Λεκάκης ξεκίνησε την πορεία του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου έμεινε μέχρι και την ηλικία των 16 ετών. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομάδα του Μίλωνα, ενώ δύο χρόνια αργότερα έζησε το «αμερικανικό όνειρο», καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ. Εκεί για δύο χρόνια αγωνίστηκε στο Florida State College και στη συνέχεια ακολούθησε το Πανεπιστήμιο Rochester. Για προσωπικούς λόγους επέστρεψε στη χώρα μας και ακολούθησαν κατά σειρά Τρίκαλα (σεζόν 2013-2014 Α1 Εθνική), Παγκράτι (Α2 Εθνική), Ιπποκράτης Κω (άνοδος από Β΄Εθνική σε Α2 Εθνική), Παπάγου (Β΄Εθνική) και Πορφύρας.
Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής δήλωσε για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εθνικού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Εθνικού και τον κόουτς Οικονομάκη, που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Εθνικός είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία. Είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, προέρχομαι από οικογένεια Εθνικών και δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad