Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Μεταγραφικά "Μπάμ" για τον Φοίνικα Πειραιά που απόκτησε τους "bobbers'' Σέτο και Κατσούρη.


Το "moschatotaurossporty" ήρθε σε επικοινωνία με τον γενικό αρχηγό του Φοίνικα Πειραιά κύριο Αθανασόπουλο όπου μας ενημέρωσε οτι η ομάδα του απόκτησε τους "bobbers'' Παντελή Σέτο και Γιώργο Κατσούρη.

Μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Πειραιά και τους ανθρώπους της όπου με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς δείχνουν οτι θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Φοίνικας ΄πήρε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή την ανοδό του στην Α΄Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών (λόγω στης ανόδου του Πορφύρα στην Γ' Εθνική) πετυχαίνοντας μέσα σε δύο χρόνια να προβιβαστεί  απο την Γ' ΕΣΚΑΝΑ στην Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών.

Ο Παντελής Σέττος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πόλις Καλλιθέας αλλα και ποιό πριν είχε αγωνιστεί στην Κύμη(την περσινή σεζόν στον παιχνίδι του Πόλις Καλλιθέας με την Ευριάλη πέτυχε 49 πόντους κάτι το πολύ εκπληκτικό)

Ο συμπαθητικός σε εμας Μοσχατιώτης   Γιώργος Κουσούρης βοήθησε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελευθερία Μοσχάτου να ανέβει στην Γ' Εθνική κατηγορία και ποιό παλιά αγωνίστηκε στην Δραπετσώνα και στον Εσπερο Καλλιθέας(Β' Εθνική).

Ολοι πλέον στον Πειραιά ελπίζουν σε κάτι καλύτερο κρατόντας τον βασικό κορμό  και κάνοντας  δύο -τρείς πολύ καλές μεταγραφές ,η ομάδα  σίγουρα κατά την γνώμη μας  θα πρωταγωνιστήσει στην ανώτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.

Καλή επιτυχία   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad