Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

"Aπιαστο" το Μοσχάτο που νίκησε την Ολυμπιάδα/Μ.Αετός με 4-0 για το Κύπελλο Πειραιά.(video)





Σε ένα γήπεδο που είχε αρκετό κόσμο με πολύ κρύο η ομάδα μας  προηγήθηκε  στο 10' με δυνατό σούτ του Σαπαλίδη μετά από ωραία σέντρα του Στούπη .
 Στο 25' το  σουτ του Βάσσου απέκρουσε σε κόρνερ  με υπερένταση ο εκπληκτικός Νίκος Αθανασόπουλος .Αντί να γίνει το 1-1 , στο 34' ο Νιζάμης «ζευγάρωσε » τα τέρματα για το Μοσχάτο.
Στην επανάληψη το Μοσχάτο  διατήρησε  τον έλεγχο του  αγώνα και στο 52'         ο Σαπαλίδης και πάλι με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του  σκορ σε 3-0 .
Στο 57' μόνος του ο Σπανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μεϊμάρογλου που απέκρουσε σωτήρια.
Στο 90' ο Πολυχρονίδης ανέτρεψε τον Μπόλη και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζάκης γράφοντας το τελικό 4-0 .
Το Μοσχάτο ξεκίνησε με το δεξί την νέα χρονιά κέρδισε το παιχνίδι με 4-0 χωρίς να ικανοποιήσει ιδαίτερα με την αποδοσή του τον κύριο Κούστα.Θα συμφωνήσουμε μαζί του και θα πούμε οτι απο εδώ και πέρα που έρχονται δυσκολότεροι αγώνες για (πρωτάθλημα και κύπελλο) θα πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερα για να επιτύχει τους στοχους του.
ΑΕ Μοσχάτου: Αθανασόπουλος, Σταύρου. Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Στεφανής, Σιδηρόπουλος( 71’ Ντούνιας) , Νιζάμης( 56’ Δρυμούσης) , Χατζάκης, Σαπαλίδης( 84’ Μπόλης) Σπανός , Στούπης.
ΑΕ Μ.Αετού Ολυμπιαδας: Μεϊμάρογλου, Καρασάββας( 63’ Κασδοβασίλης) , Σαμλίδης, Βιδάλης, Σταμπούλογλου , Χατζημελετιάδης, Τσορτανίδης ( 58’ Παπαδόπουλος) Γκιάτης. Βάσσος( 58’ Πολυχρονίδης), Πέρρος( 71’ Μανουλίδης) , Κουλουριώτης .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad