Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας, διοργανώνει ξανά το «Τζάμπολ Αγάπης»

O ΔΑΣ Δραπετσώνας, διοργανώνει το 18ο «Τζάμπολ Αγάπης» στις 21 Δεκεμβρίου, στο κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ». Αυτή, είναι η τρίτη φορά που η ομάδα της Δραπετσώνας, φιλοξενεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση. 
Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας, δείχνει έμπρακτα πως είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά, όντας αρωγός όλων των προσπαθειών που έχουν ως κοινό παρονομαστή τους τον υγιή αθλητισμό.
Έτσι, για ακόμη μια φορά, ο ΔΑΣ Δραπετσώνας διοργανώνει το 18ο Τζάμπολ Αγάπης. Αυτό, είναι το 3ο Τζάμπολ που γίνεται στη Δραπετσώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημιουργού του «Τζάμπολ Αγάπης», Γιάννη Τσουμπρή: 
18o Τζάμπολ Αγάπης
21 Δεκεμβρίου 2018,στης17:30 στο κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ»
Από τη φετινή περίοδο ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ έχει εντάξει το «Τζάμπολ Αγάπης» ως ειδικό προπονητικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο λειτουργίας της καλαθοσφαιρικής του ακαδημίας.
Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, για μία ακόμη φορά και τη φετινή εορταστική περίοδο, συμπεριλαμβάνει στο εορταστικό του πρόγραμμα τον αγώνα του «Τζάμπολ Αγάπης».
Παιδιά της ειδικής αγωγής θα παίξουν μπάσκετ μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου, χαρίζοντας για μία ακόμη φορά όμορφες στιγμές σε όλους μας.
Στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:30, στο κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» για να χειροκροτήσετε όλα τα παιδιά.
Ευχαριστώ, τη διοίκηση του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που για μία ακόμη φορά στηρίζει τα παιδιά μας. Ευχαριστώ, τους προπονητές τους γονείς και τα παιδιά που ανοίγουν την αγκαλιά τους και τα φετινά Χριστούγεννα.
Με εκτίμηση
Γιάννης Τσουμπρής
«Τζάμπολ Αγάπης»

https://jumpshot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad