Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ανάσα δεν πήρε το Κερατσίνι απο το καλύτερο Μοσχάτο που δίκαια νίκησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.(ΦΩΤΟ-VIDEO)


Με δύο υπέροχα γκόλ του Στεφανή στο 9' και του Δρυμούση στο37' το Μοσχάτο καλύτερο του αντιπάλου του  νίκησε με 2-0 το Κερατσίνι  και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.




Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 2-0 ! Πρόκριση της ομάδος μας στην επόμενη φάση του κυπέλου! Πολύ Καλή εμφάνιση όλων των παιχτών μας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα γ' εθνικής. Συγχαρητήρια σε παίχτες,προπονητές και φυσικά Πολλά συγχαρητήρια στους παρά πολλούς Φιλάθλους μας που αν και Τετάρτη γέμισαν το γήπεδο! Όλοι μαζί στο πράσινο ταξίδι προς την κορυφή. Περαστικά στους παίχτες μας Ξενιτοπουλο και Σιδηρόπουλο που τραυματίστηκαν και στο τέλος του παιχνιδιού δέχτηκαν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο metropolitan.


Διονύσης Φαναρίτης


Δείτε τι έγραψε το site του Α.Π.Ο Kερατσινίου. 


Ηττα με 2-0 για την ομάδα μας από το Μοσχάτο με 2-0  και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Πειραιά. 
Ο κοουτς Αρναούτης  δεν είχε  στη διάθεση του, τους Διάκο,Μιχαλά ,Μακρυωνίτη ,Πογοσιάν, Κατσόλι, χρησιμοποιώντας πολλά νέα παιδιά  από την ακαδημία και παίκτες που κάποιοι από αυτούς δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.
Από την άλλη πλευρά το Μοσχάτο δεν έχασε την ευκαιρία  που του δόθηκε και παίζοντας καλύτερα μπόρεσε να σκοράρει δύο γκολ, πρώτα με τον Στεφανή στο 9ο λεπτό και με τον Δρυμούση στο 37.
Οι “Ροσονέρι” έκαναν τρεις αλλαγές στο ημίχρονο και άλλη μία αναγκαστική στο 23,  καθώς ο Θεοδώρου τραυματίστηκε στο 23 σε σύγκρουση με παίκτη του Μοσχάτου και χτυπώντας στο κεφάλι έπρεπε να αποχωρήσει. Ο κος Αρναούτης έβαλε Γιαταγανάκη,Λουσιέν και Κομνηνό αντί των  Κυριαζόπουλου,Μεγαλοοικονόμου και Σιανου, αντίστοιχα, και το Κερατσίνι έβγαλε ζωή.
Στο 48 ο βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Κομνηνό,  η ομάδα έβγαλε ενέργεια, αλλά δεν ήταν αρκετή για να ανησυχήσει τον Αθανασόπουλο που τις μία-δύο φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί.
Μοσχάτο: Αθανασόπουλος,Στεφανής(81 Σταύρου),Ξενιτόπουλος,Φιαμέγκος,Πέττας,Σιδηρόπουλος(86 Φαναρίτης) ,Σπανός,Μουρελάτος, Νιζάμης(79 Μπόλης),Στούπης,Δρυμούσης(74 Σέχου)
Κερατσίνι: Κούμπουλα,Σιγάλας,Κυριαζόπουλος(46 Γιαταγανάκης),Αγγελάκης,Βαττής,Ροκάκης, Γκεγκάι,Μεγαλοοικονόμου(46 Λουσιέν),Σιάνος(46 Κομνηνός),Παναγιωτόπουλος,Θεοδώρου(23 Παγώνης)



Κύπελλο Ερασιτεχνών Πειραιά 2018-2019
(3η φάση)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣΤετάρτη03/10/1816:30ΟΡΦΑΝΟΣ Δ., ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ Π., ΠΕΤΡΙΔΗΣ Θ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΦΩΚΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)
0-1
2.ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ –ΑΙΓΑΛΕΩΤετάρτη03/10/1816:30ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Κ., ΚΟΝΤΙΖΑΣ Ι., ΓΑΡΟΥΦΟΣ Π.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
0-1
3.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣΝΙΚΑΙΑΣΤετάρτη03/10/1817:00ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ Ρ., ΜΟΥΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ι., ΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ)
4.ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΜΟΣΧΑΤΟΥΤετάρτη03/10/1817:00ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ Γ., ΚΟΡΩΝΑΣ Χ., ΚΕΦΑΛΙΑΚΟΣ Κ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ)
2-0

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad