Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Στο πλευρό του Σπύρου Σαμόλη ο Γιώργος Σίμος.

Στο τεχνικό επιτελείο του Διαγόρα Δρυοπιδέων αναμένεται να ενταχθεί ο Γιώργος Σίμος, ενισχύοντας τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ετοιμάζεται για το αυριανό (19/09, 17:00) ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, σαν συνέχεια των περασμένων ιστορικών πορειών.
Η διοίκηση του συλλόγου έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα έχει σημαίνοντα ρόλο στα πράγματα στην Α2 και τώρα το βάρος δόθηκε στο τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον Σπύρο Σαμόλη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του basketblog.gr ο εκλεκτός για τη θέση του βοηθού προπονητή δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σίμο. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να έχει αναλάβει φέτος τις τύχες της Ελευθερίας Μοσχάτου, όμως θα είναι παράλληλα βοηθός του Σπύρου Σαμόλη, στη μάχη που θα δώσει φέτος η ομάδα για μία θέση ψηλά στην κατηγορία.

Πηγή:http://www.basketblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad