Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση της ΑΕ Μοσχάτου για την πολιτική των εισητηρίων των εντός έδρας αγώνων.

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να σας ενημερώσει για την πολιτική των εισιτηρίων σε όλα τα εντος έδρας παιχνίδια μας για την φετινή σεζόν.
Στους αγώνες πρωταθλήματος η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο με την κάρτα διαρκείας του συλλόγου η οποία είναι ονομαστική ή με εισιτήριο από τα εκδοτήρια. Η κάρτα διαρκείας της ομάδας μας θα επικυρώνεται με τρύπημα για την συγκεκριμένη αγωνιατική κατά την είσοδο στο γήπεδο.
Η είσοδος επιτρέπεται δωρεάν μόνον στα μέλη των ομάδων που φιλοξενούνται στο γήπεδό μας αν η προσέλευσή τους γίνεται μαζί με την Αποστολή (Εκτός 18άδας αθλητές και μέλη Δ.Σ) και σε καμία περίπτωση ο αριθμός δεν θα υπερβαίνει συνολικά τα 10 άτομα.
Ελεύθερη είσοδος επιτρέπεται μόνο στα εξουσιοδοτημένα με σχετική ταυτότητα ελευθέρας της ΕΠΣΠ και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ή φωτορεπόρτερ.
Επίσης ελεύθερη πρόσβαση θα έχουν οι κατέχοντες σχετική ταυτότητα της ΕΠΟ.
Δεν θα επιτρέπεται χωρίς διάρκειας ή εισιτήριο πρόσβαση σε καμία άλλη κατηγορία χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι πχ αστυνομικοί ή δημοτικοί υπάλληλοι εξαιρούνται μόνον εφόσον έχουν υπηρεσία στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου την ώρα τέλεσης του αγώνα.
Εννοείται πως οι αθλητές των Ακαδημιών μας μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Το κόστος των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για τους άντρες και 2 ευρώ για τις γυναίκες.
Φέτος η ομάδα κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με καλές προοπτικές για την επάνοδο της στις εθνικές κατηγορίες.
Η δύναμη του Μοσχάτου είναι ο κόσμος του. Είναι κρίμα να μην συμμετέχουν όλοι με μια μικρή συνδρομή αγοράζοντας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας εισιτήριο με πολύ μικρο αντίτιμο ή ακόμη καλύτερα διαρκείας για όλη την χρονιά.
Αγοράζω διάρκειας σημαίνει στηρίζω ενεργά.
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις η πόρτα θα ελέγχεται από ανεξάρτητη από εμάς αρχή η οποία δεν θα επιτρέψει δωρεάν είσοδο σε ΚΑΝΕΝΑΝ γνωστό, φιλο συνεργάτη ή οτιδήποτε άλλο.
Για το Κύπελλο επιπροσθέτως διευκρινίζουμε ότι δεν ισχύουν τα διαρκείας των φιλάθλων.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad