Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α | Κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19


Την Δευτέρα 17-9-18 και από ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με την παρουσία σύσσωμης της δύναμης σωματείων-μελών της Ένωσης, παραγόντων και προπονητών.
Πριν την έναρξη των κληρώσεων έγινε παρουσίαση του νέου συστήματος έκδοσης αγωνιστικών λιστών αθλητών/αθλητριών από την αρμόδια του τμήματος μητρώου Κα Καρόγλα Μαρία, η οποία μαζί με τον διευθυντή της ΕΟΠΕ Κο Σοφιανό Νίκο ενημέρωσαν για τη διαδικασία και επίλυσαν απορίες των σωματείων της Ένωσης.
Την κλήρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Κος Κογκαλίδης Λευτέρης, ο Γεν.Γραμματέας Κος Χαλβατζής Νεκτάριος, το μέλος Κος Βλάχος Παντελής, καθώς και η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης (κ.κ. Κογκαλίδης Γιώργος πρόεδρος, Μεταξάς Δημήτρης Α΄ αντιπρόεδρος, Δελαγραμμάτικας Νίκος Β΄ αντιπρόεδρος, Χαλβατζής Νεκτάριος γεν.γραμματέας, Ξοφάκης Χαράλαμπος ταμίας, Κογκαλίδης Λευτέρης αναπληρ. ταμίας και τα μέλη κ.κ. Ιατρόπουλος Χάρης και Κουφοπούλου Γιώτα. Επίσης εκ μέρους του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά ο πρόεδρος Κος Παπαχατζής Πέτρος, ο γεν.γραμματέας Κος Κατσούλης Βασίλης, η ειδική γραμματέας Κα Καντλή Κωνσταντίνα και το μέλος Κος Παπαστάμος Παναγιώτης, ενώ την Επιτροπή Διαιτησίας εκπροσώπησε ο Κος Τσάκωνας Φάνης.
Χαιρετισμό και ευχές για την έναρξη μιας ομαλής και επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς αντάλλαξαν οι παρευρισκόμενοι και πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ ανακοίνωσαν ότι η Ένωση θα διανείμει δωρεάν από ένα μπλοκ φύλλων αγώνα στα σωματεία-μέλη της (θα ενημερωθούν σχετικά με νεώτερη ανακοίνωση) και ότι είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση χορηγίας για την οποία θα ενημερωθούν σύντομα. Συζητήθηκαν επίσης θέματα γηπέδων και διαιτησίας και ακολούθησαν οι κληρώσεις.
Σταδιακά θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.espeda.gr όλες οι κληρώσεις και τα ζευγάρια των αγώνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad