Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ανανεώνει ο Δημήτρης Σφυρής στον Μίλωνα

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Σφυρή Δημήτρη. Ο Δημήτρης ήρθε την περασμένη αγωνιστική χρονιά στον Σύλλογο μας, και μας κέρδισε όλους με την αγωνιστικότητα του και την συνέπεια του. Η ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν αυτονόητη με βάση το περυσινό του αγωνιστικό πρόσωπο. Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ εύχονται στον Δημήτρη Σφυρή υγεία και καλή επιτυχία στην φετεινη χρονιά. Δηλώσεις των ανθρώπων του Μίλωνα και του Αθλητή. 

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Ο Δημήτρης αν και ήταν μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής την περασμένη αγωνιστική χρονιά, από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε όλους με την συνέπεια του και την αγωνιστική του συμπεριφορά. Είμαι σίγουρος ότι την φετινή χρονιά και μετά την περυσινή του εμπειρία θα είναι ακόμη καλύτερος και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του Μίλωνα. 

Νίκος Κολίντζας έφορος της ομάδας Μπάσκετ: Ο Δημήτρης είναι πλέον ένας Μιλωνίτης και αυτό το έδειξε και την μεταγραφική περίοδο που αν και είχε πολλές προτάσεις ήταν ο πρώτος που ανανέωσε για την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος για την χρονιά που έρχεται και ο Δημήτρης είναι ένας από τους λόγους....... 

Ντίνος Σιννης Γενικός Αρχηγός: Ο Δημήτρης ο Σφυρής έχει συμφωνήσει με την Ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Ανακοινώνεται καθυστερημένα γιατί έλειπε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, αλλά ακόμη και το διάστημα που έλειπε καθημερινά ήθελε να ενημερώνεται για τα του Μίλωνα. Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του είμαι σίγουρος ότι θα επιβραβευτεί. 

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: Ο Δημήτρης έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το βασικό στην επιλογή μας είναι αυτό που περιμένουμε. Εκτός των αγωνιστικών του επιδόσεων, βασικό του προσόν είναι η συμπεριφορά του σε προπονήσεις και σε αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, βάζοντας και νέα πράγματα στο παιχνίδι του.

Δημήτρης Σφυρής: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Μίλωνα. Ευχαριστώ πολύ και τον προπονητή μου αλλά και τον Γενικό Αρχηγό Κο Ντίνο Σίννη, και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad