Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Αρης Δημητρίου:Τώρα όμως είναι η ώρα της αλήθειας, τα φώτα σβύσανε και πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για μία αξιοπρεπείς παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κυρίες και Κύριοι η Ελευθερία Μοσχάτου στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, Κάπως έτσι θα το έλεγε κάποιος παρουσιαστής μιας υπέροχης τελετής.
Εγώ όμως θα πω ΝΑΙ η ομάδα της Ελευθερίας θα αγωνίζεται στην Α1 την περίοδο 2018-2019 για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Δεν είναι τυχαίο, πριν τρία χρόνια όταν αναλάβαμε την ομάδα κανείς μα κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρουμε την ομαδίτσα να την κάνουμε ομάδα. Μέσα από αγώνες και θυσίες μα πάνω απ΄όλα με μεράκι και ΜΟΝΑΧΆ με τις δικές μας δυνάμεις, τα καταφέραμε!!!!


Το έβαλα πείσμα και κάτω από την οικονομικοδιοικητική καθοδήγηση του Φώντα Τζαφέρη και την προπονητική ονοιροκαθοδήγηση του Σωτήρη Τσαραπατσάνη , βάλαμε τους στόχους. Ο μεν πρώτος με καθοδήγησε και κάναμε ένα σύλλογο πρότυπο στα οικονομικά με κορυφαίο την άδεια επανασύστασης του συλλόγου από την Γ.Γ.Α. με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο δε δεύτερος πίστεψε από την αρχή της συνεργασίας μας στο όνειρο της ανόδου, που τελικά επετεύχθη.


Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί, είναι ο Βασίλης Μπουρσούκης που με τις ατέλειωτες ώρες που αφιερώνει στις ακαδημίες είναι η ψυχή και ο στυλοβάτης μας, ο Γιώργος Ορφανός με την εμπιστοσύνη του στα οικονομικά, ο Νίκος Σιώκας, ο Βασίλης Παναγόπουλος, η Πάτυ Ντάλα, ο Δημήτρης Γαλανάκος, ο αφανείς εργάτης Μανώλης Μηνάς και ο επίτιμος Νίκος Γκόγκος που θα μπορεί να κυκλοφορεί επιτέλους στην πόλη με το κεφάλι ψηλά. Επίσης όλοι οι αφανείς ήρωες τις καθημερινότητας στο σύλλογο, οι έφοροι, οι γονείς και άλλοι πολλοί που βοηθάνε όπως μπορούν και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Μα πάνω από όλα ευχαριστώ τις αθλήτριες για το μεγάλο άθλο τους.


Τώρα όμως είναι η ώρα της αλήθειας, τα φώτα σβύσανε και πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για μία αξιοπρεπείς παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία. Όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανένας, Δ.Σ. , Δημοτική Αρχή, γονείς, αθλητές, χορηγοί, φίλαθλοι, να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι στο ρόλο που μας αναλογεί. Χωρίς μισαλλοδοξίες και κακεντρεχείς σκέψεις, χωρίς το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους σας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad