Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δημιουργία τμήματος ΑΜΕΑ από τον ΔΑΣ Δραπετσώνας! (vid)

Ακόμα μια πρωτοποριακή και συνάμα αξιέπαινη κίνηση για την ομάδα του ΔΑΣ Δραπετσώνας, αφού ο υπεύθυνος ακαδημιών, κύριος Σάκης Καλλιπολίτης, με  τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή για σύσταση τμήματος ΑΜΕΑ, χωρίς χρηματικό κόστος για τα παιδιά και τους γονείς.
Παρά τις σημαντικές διακρίσεις και τις πρωτιές σε επίπεδο ακαδημιών, η Δραπετσώνα συμμετέχει στη προσπάθεια να κατανοήσουμε πως όλα τα παιδιά είναι διαφορετικά και όλα ίσα. Μετά τα δύο «Τζάμπολ Αγάπης» που οργανώθηκαν στη Δραπετσώνα, ο κύριοι Σάκης Καλλιπολίτης (Υπεύθυνος ακαδημιών του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας) και Ιωάννης Τσουμπρής (εμπνευστής του «Τζάμπολ Αγάπης» και προπονητής), αποφάσισαν τη σύσταση του τμήματος ΑΜΕΑ που θα την αναλάβουν αποκλειστικά ο Δ.Α.Σ. και ο Γιάννης Τσουμπρής, ο οποίος εκτός από το τμήμα ΑΜΕΑ, θα αναλάβει και τμήμα μικρών ηλικιών στη Δραπετσώνα. 
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πρωτοποριακή και αξιέπαινη κίνηση, που αποδεικνύει πως η Δραπετσώνα είναι πάντα κοντά σε όλα τα παιδιά. 
Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 
Η αγάπη για την πορτοκαλί μπάλα του μπάσκετ, φέρνει κοντά, ανθρώπους που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των παιδιών.
Ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας στοχεύει από την επόμενη αθλητική περίοδο, να παρέχει ακόμη καλύτερες μεθοδους διδασκαλίας του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες μεσω των προπονητων του
Για το σκοπό αυτό τα δυο μέλη της συνεργασίας του «Μπάσκετ Μαζί Μπροστά», ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας και ο Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» επεκτείνουν τη συνεργασία τους.
Δημιουργούν μία κοινή προσπάθεια το «DBA BASKETBALL YOUTH DRILLS”, για την καλύτερη δυνατή αθλητική εκπαίδευση των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών, των παιδιών εκείνων που βρίσκονται στα πρώτα τους μπασκετικά βήματα.

Των παιδιών εκείνων, που πρέπει από την αρχή να μάθουν σωστά τα βασικά του μπάσκετ, με παιδαγωγικές μεθόδους ώστε να αναπτυχθούν μελλοντικά, με υπομονή και σχεδιασμό σε ολοκληρωμένες αθλητικές προσωπικότητες του μπάσκετ.

Την ευθύνη του προγράμματος της διδασκαλίας θα έχει ο καθηγητής του Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» ο coach Ιωάννης Τσουμπρής σε συνεργασία με τον head coach του ΔΑΣ Σακη Καλλιπολιτη αλλα και τους προπονητές του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας.

Ο coach Ι. Τσουμπρής, διδάσκει μπάσκετ στις μικρές ηλικίες από το 1992, σε υποδομές συλλόγων ΕΣΚΑΝΑ και ΕΣΚΑ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΑΦΝΗ, ΕΥΡΥΑΛΗ, ΠΟΡΦΥΡΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΕΝ. ΤΡΑΧΩΝΩΝ, ΜΙΛΩΝΑ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ), σε camps και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Είναι συγγραφέας 4 βιβλίων με αντικείμενο τη διδασκαλία της καλαθοσφαίρισης. Είναι επίσης, ο δημιουργός των αγώνων «Τζάμπολ Αγάπης». Η παρουσία του στο αναπτυξιακό σχεδιασμό των μικρών ηλικιών του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, θα συνδυαστεί και με την προπονητική έναρξη των προγραμμάτων «Ειδικής Διδασκαλίας» για τα παιδιά Α.με.Α. των «Τζάμπολ Αγάπης».
Με εκτίμηση
Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
https://www.superbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad